Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το λειτουργικό ρόστερ του Θρύλου και η απόλυτη ικανοποίηση του «Μέντι»

Το λειτουργικό ρόστερ του Θρύλου και η απόλυτη ικανοποίηση του «Μέντι»
Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2024 - 20:21

Με τη σπουδαία μεταγραφή του Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το σχεδιασμό του για την ιστορική σεζόν 2024-25, των 100 χρόνων. Και η αλήθεια είναι, ο σχεδιασμός του ρόστερ του Θρύλου «έκλεισε» με τον καλύτερο τρόπο και έκανε τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ (κάτι παραπάνω από) χαρούμενο!

Με το «ερυθρόλευκο» ρόστερ να μοιάζει πανίσχυρο, αναβαθμισμένο -από πέρυσι- και να έχει τη «σφραγίδα» του Βάσκου τεχνικού.

Χωρίς αμφιβολία, η λίστα UEFA των Πειραιωτών, για το Europa League, αποδεικνύει περίτρανα τα παραπάνω. Στην ευρωπαϊκή τους λίστα, δηλαδή, οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, κάτοχοι του Conference League, έχουν δηλώσει όλους τους ποδοσφαιριστές τους, κάτι εντυπωσιακό! Κάτι που «φωνάζει» τη λειτουργικότητα του φετινού ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά και τον καλά μελετημένο σχεδιασμό.

Εξάλλου, μην ξεχνάμε και τις 39 (!) αποχωρήσεις παικτών από το «οπλοστάσιο» του Θρύλου, σε μία μόλις μεταγραφική περίοδο!

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, «έκλεισαν» το μεταγραφικό παζάρι, με τον Βάσκο κόουτς απόλυτα ευχαριστημένο. Οι επιθυμίες του «Μέντι» έγιναν πράξη από τη διοίκηση των Πειραιωτών: ποιοτικές προσθήκες, αποχωρήσεις και ο επιθυμητός αριθμό παικτών. Ο προπονητής των Κυπελλούχων Ευρώπης γέμισε τη «φαρέτρα» του με όσους -και όποιους- ήθελε!

Πιο αναλυτικά, ο Ολυμπιακός, στη σεζόν των 100 χρόνων του, μοιάζει πανίσχυρος, καθώς διαθέτει λειτουργικό ρόστερ, compact, συμπαγές, με λύσεις σε κάθε θέση. Ρόστερ με παίκτες ποιοτικούς, έτοιμους να προσφέρουν και να βοηθήσουν τον Θρύλο στην απαιτητική και ιστορική σεζόν, σε Ελλάδα και Europa League.

Πολύ σημαντικό, που το δυναμικό των «ερυθρόλευκων» σχεδιάστηκε με «μπροστάρη» τον Μεντιλίμπαρ. Όπως τονίσαμε και παραπάνω, ο κόουτς των Πειραιωτών σχεδίασε όπως ήθελε το ρόστερ. Εξαρχής, άλλωστε, από το ξεκίνημα της σεζόν, ο «Μέντι» τόνιζε συνεχώς, πως ήθελε «μικρό» ρόστερ στον Ολυμπιακό. Τέτοιος προπονητής είναι, για αυτό και δεν έχει «κομμένους» και «έξτρα γκρουπ», αλλά υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου!

Ο Μεντιλίμπαρ, λοιπόν, είναι χαρούμενος και απόλυτα ικανοποιημένος με τις κινήσεις της διοίκησης των «ερυθρόλευκων» και την πραγματοποίηση όλων των «θέλω» του. Αυτό που θέλει, τώρα, είναι να δουλέψει σκληρά με την ομάδα του Πειραιά, να την «δέσει» το συντομότερο και να την «χτίσει» όπως ονειρεύεται...

Διαβάστε επίσης