Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Θρύλος ολοκλήρωσε τις κινήσεις του...

Ο Θρύλος ολοκλήρωσε τις κινήσεις του...
Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2024 - 18:56

Με τη μεταγραφή του Σέρτζιο Ολιβέιρα (θέμα... ωρών η ανακοίνωση της), ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει το σχεδιασμό του για την ιστορική σεζόν 2024-25, των 100 χρόνων. Με το ρόστερ του Θρύλου να μοιάζει πανίσχυρο, αναβαθμισμένο από πέρυσι και να έχει τη «σφραγίδα» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, «κλείνουν» το μεταγραφικό παζάρι, με τον Βάσκο κόουτς απόλυτα ευχαριστημένο. Η επιθυμίες του «Μέντι» έγιναν πράξη από τη διοίκηση των Πειραιωτών: ποιοτικές προσθήκες, αποχωρήσεις και τον επιθυμητό αριθμό παικτών!

Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης «σφραγίζουν» το ρόστερ τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά, με 25 παίκτες, οι πέντε από τη θρυλική Κ19, την κάτοχο του UEFA Youth League (Champions League Νέων), συν τέσσερις τερματοφύλακες (ο ένας -επίσης- από την Κ19). Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει στο «οπλοστάσιό» του όσους -και όποιους- ήθελε!

Για πρώτη φορά, ο κάτοχος του Conference League, Θρύλος, έχει ρόστερ λειτουργικό και compact, ρίχνοντας στη «μάχη» της Ευρώπης και του Europa League όλους τους ποδοσφαιριστές του! Στη λίστα, δηλαδή, της UEFA, για το Europa League, μπαίνουν ΟΛΟΙ οι «ερυθρόλευκοι» και έτσι, είναι άπαντες χαρούμενοι, χωρίς... γκρίνια, απογοήτευση!

Μάλιστα, στο ρόστερ των Πειραιωτών, για τη σεζόν 2024-25, υπάρχουν 13 Έλληνες (οι έξι Νέοι), σχεδόν όλοι διεθνείς.

Επίσης, για πρώτη φορά, ο Ολυμπιακός έχει μόνο τρία non eu διαβατήρια! Κάτι πολύ θετικό για τον κόουτς του Θρύλου, για το πόσοι μη κοινοτικοί θα είναι στις αποστολές και πόσοι θα παίζουν.

Τέλος, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν να διαχειριστούν σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο και κάτι ακόμα, πολύ σημαντικό: τις αποχωρήσεις από την Β’ ομάδα, αλλά και όσων, γενικότερα, ήταν εκτός πλάνων του Μεντιλίμπαρ. Οι Πειραιώτες, λοιπόν, με καλοσχεδιασμένες κινήσεις, κατάφεραν και έκαναν πωλήσεις ή δανεισμούς σε άλλα κλαμπ τον απίστευτο -για μια μεταγραφική περίοδο- 39 ποδοσφαιριστών! Και απομένουν ένας-δύο ακόμα που θα αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό, αυτές τις μέρες. Για πρώτη φορά, δηλαδή, δε θα υπάρχουν στον Θρύλο «έξτρα γκρουπ» και «κομμένοι», θα υπολογίζονται όλοι από τον Μεντιλίμπαρ!

Διαβάστε επίσης