Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο κολλητός του Γουιλίαν στον Ολυμπιακό! (photo)

Ο κολλητός του Γουιλίαν στον Ολυμπιακό! (photo)
Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2024 - 16:05

Αποφασισμένος να πετύχει πολλές διακρίσεις και να κατακτήσεις τίτλους, ήρθε στον Ολυμπιακό ο Γουίλιαν.

Ο Θρύλος έκανε δικό του έναν εκ των κορυφαίων Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών, τον φοβερό και τρομερό Γουίλιαν. Με την μεταγραφή του 36χρονου εξτρέμ στους «ερυθρόλευκους» να προκαλεί τεράστια αίσθηση και να «ταράζει» τα «νερά» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Οι συστάσεις για τον Γουίλιαν... γνωστές (πασίγνωστες), με τους Πειραιώτες να δυναμώνουν εντυπωσιακά στην μεσοεπιθετική τους γραμμή και να ανεβαίνουν επίπεδο στα «φτερά».

Ώστόσο, παρουσιάζεται αποφασισμένος να πετύχει πολλά με την «ερυθρόλευκη» φανέλα και αντιμετωπίζει την μεταγραφή του στους Κυπελλούχους Ευρώπης ως ένα νέο μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο του τον εαυτό! Με ξεκάθαρο στόχο να κατακτήσει τίτλους με τον Θρύλο!

Το μεταγραφικό απόκτημα του Θρύλου τώρα έχει αρχίσει να γνωρίζει τους νέους συμπαίκτες του και να τους μαθαίνει λιγάκι. Είναι λογικό, στις πρώτες του αναζητήσεις, εντός της νέας του ομάδας, να στραφεί πρωτίστως προς τους… γνώριμους του. Το κλίμα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού είναι πάντα εξαιρετικό και σε αυτό συμβάλλουν οι καλές σχέσεις όλων των παικτών, μεταξύ τους.

Με ποιον παίκτη όμως… κούμπωσε περισσότερο ο Γουίλιαν με το «καλημέρα»; Ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» να τα λέει περισσότερο από άλλους «ερυθρόλευκους» άσους, με τον Ροντινέι. Με τους δύο Βραζιλιάνους να… κολλάνε από την πρώτη στιγμή. Αυτό φαίνεται και στις αναρτήσεις της ΠΑΕ και του «Ρόντι», όπου οι δυο τους ναι είναι σχεδόν αχώριστοι.


Διαβάστε επίσης