Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Καταθέτει την λίστα στην UEFA ο Θρύλος: Τι περιμένουμε να δούμε!

Καταθέτει την λίστα στην UEFA ο Θρύλος: Τι περιμένουμε να δούμε!
Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:15

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή, καθώς μέχρι το φινάλε της, ο Ολυμπιακός θα δηλώσει στην UEFA την ευρωπαϊκή λίστα, για τα ματς της League Phase του Europa League.

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι να ζητηθεί από τις ομάδες του UEFA Europa League η λίστα Α με τους 25 ποδοσφαιριστές που θα την απαρτίζουν και οι 17 πρέπει να είναι ξένοι. Εκκρεμεί ακόμα μία θέση ξένου, η οποία αναμένεται να προστεθεί απόψε, γιατί μέχρι την τελευταία στιγμή μπορεί να προκύψει μία προσθήκη και αυτή να ενσωματωθεί στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού. Διότι μπορεί να μη φαίνεται, όμως ο Ολυμπιακός ακόμα έχει χρόνο!

Η προθεσμία για την υποβολή της λίστας Α και της λίστας Β στη UEFA ολοκληρώνεται το βράδυ της 4ης Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στις 23:59 εκείνης της ημέρας. Επομένως ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του κάτι λιγότερο από 14 ώρες να βρει έναν ακόμα ή δύο παίκτες και να τους ενσωματώσει στη λίστα Α. Το αν θα το κάνει είναι μία δεύτερη κουβέντα. Οι άνθρωποι του συλλόγου, βέβαια, είναι έντονα κινητικοί, στοχεύοντας στην άφιξη τουλάχιστον ακόμα ενός παίκτη μετά και τις κινήσεις Γουίλιαν και Ολιβέιρα.

Εκτός από τους πιτσιρικάδες και γενικότερα τους Έλληνες έχουμε δικαίωμα για 17 ξένους και μέχρι στιγμής οι ξένοι είναι αυτοί:

  1. Κάρμο
  2. Πιρόλα
  3. Μπιανκόν
  4. Ορτέγκα
  5. Κοστίνια
  6. Ροντινέι
  7. Έσε
  8. Στάμενιτς
  9. Ντάνι Γκαρθία
  10. Τσικίνιο
  11. Βέλντε
  12. Ζέλσον
  13. Ελ Κααμπί
  14. Γιάρεμτσουκ
  15. Γουίλιαν
  16. Ολιβέιρα

Διαβάστε επίσης