Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ημέρα... Oλιβέιρα και Φουρνιέ στο μεγάλο λιμάνι!

Ημέρα... Oλιβέιρα και Φουρνιέ στο μεγάλο λιμάνι!
Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2024 - 09:35

Ο Ολυμπιακός προχωρά σε δύο μεταγραφές σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, οι οποίες έχουν όλα τα στοιχεία τα οποία μπορούν να τις καταστήσουν μεγάλες.

Δύο παίκτες ταλαντούχοι, με εξαιρετικές συστάσεις και παραστάσεις και «δίψα» για τίτλους. Ο λόγος για τους Έβαν Φουρνιέ και Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο πρώτος είναι γνωστός σε όλους και ήδη έχει ανακοινωθεί από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και αναμένεται «θερμή» υποδοχή των ΓΑΥΡΩΝ στο αεροδρόμιο (23:15) για αυτόν τον παικταρά.

Από την άλλη, στο ποδόσφαιρο, λίγο πριν εκπνεύσει η διορία για την δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μία ακόμα μεταγραφή, με την απόκτηση του Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο 32χρονος άσος αναμένεται μέσα στην ημέρα να έρθει στην Ελλάδα, να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

O 13 φορές διεθνής με την Πορτογαλία χαφ είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την Πόρτο και έχει αγωνιστεί σε Μπέιρα Μαρ, Μαλίν, Πενιαφέλ, Πάσος Φερέιρα, ΠΑΟΚ, Ναντ, Ρόμα και Γαλατασαράι.

Αναμένουμε… άφιξη Oλιβέιρα και Φουρνιέ, λοιπόν!

Διαβάστε επίσης