Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Εντυπωσίασε (και εντυπωσιάστηκε) ο παικταράς Γουίλιαν στην «πρώτη» του με τον Ολυμπιακό!

Εντυπωσίασε (και εντυπωσιάστηκε) ο παικταράς Γουίλιαν στην «πρώτη» του με τον Ολυμπιακό!
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2024 - 23:26

To βράδυ της Δευτέρας 2/9/2024, θα μείνει στην ιστορία για τον Ολυμπιακό. Και αυτό, διότι ο Θρύλος έκανε δικό του έναν εκ των κορυφαίων Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών, τον φοβερό και τρομερό Γουίλιαν. Με την μεταγραφή του 36χρονου εξτρέμ στους «ερυθρόλευκους» να προκαλεί τεράστια αίσθηση και να «ταράζει» τα «νερά» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Οι συστάσεις για τον Γουίλιαν... γνωστές (πασίγνωστες), με τους Πειραιώτες να δυναμώνουν εντυπωσιακά στην μεσοεπιθετική τους γραμμή και να ανεβαίνουν επίπεδο στα «φτερά».

Σήμερα (3/9), μάλιστα, ο Βραζιλιάνος παικταράς έδωσε το «παρών» στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, την ομαδάρα του Πειραιά, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις, τόσο στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και το επιτελείο του, όσο και στους συμπαίκτες του.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο «Μέντι» υποδέχθηκε τον Γουίλιαν στο Ρέντη και τον καλωσόρισε στους Κυπελλούχους Ευρώπης, όπως και ο πολύ καλός φίλος και συμπατριώτης του, Ροντινέι (πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή).

Ο Γουίλιαν, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από τις εγκαταστάσεις και το υψηλό επίπεδο του προπονητικού κέντρο του Ολυμπιακού, έδειξε μεγάλη διάθεση, αλλά και σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, ενώ ήταν πάρα πολύ άνετος, παρά την πρώτη του προπόνηση και συνεχώς χαμογελαστός.

Μάλιστα, μετά το τέλος της προπόνησης, ο σούπερ σταρ των κατόχων του Conference League παρέμεινε στο Ρέντη και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με τον προπονητή φυσικής κατάστασης, Χρήστο Μουρίκη!

Ο Βραζιλιάνος, εκμεταλλευόμενος και τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά, για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, το συντομότερο, ώστε να βοηθήσει άμεσα τον Θρύλο στους υψηλούς του στόχους, σε Ελλάδα και Europa League.

Διαβάστε επίσης