Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Γουίλιαν, «σύμμαχος» η διακοπή για να φτάσει στο 100%!

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Γουίλιαν, «σύμμαχος» η διακοπή  για να φτάσει στο 100%!
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:16

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε τα χέρια με τον Γουίλιαν και εκείνος έβαλε τα ερυθρόλευκα! Ο Βραζιλιάνος σπουδαίος μεσοεπιθετικός έγινε και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού και ήρθε για να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Να κάνει και εδώ πρωταθλητισμό και να παίξει στην Ευρώπη, με τον Θρύλο, συνεχίζοντας να διεκδικεί τίτλους! Μόνο… χορτασμένος δεν είναι ο Γουίλιαν και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι απέρριψε προτάσεις που δεν τον κάλυπταν, για να πει εντέλει το «ναι» στον Ολυμπιακό και να έρθει στην Ελλάδα…

Ο νέος μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μάλιστα, στις εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ο Γουίλιαν ήταν «ταύρος», με τα νούμερα του να είναι εντυπωσιακά!

Παρότι ήταν ελεύθερος το καλοκαίρι Δούλεψε πολύ έντονα με τους προσωπικούς γυμναστές που διαθέτει, προκειμένου να είναι σε επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και πέρυσι έπαιξε σε 37 αγώνες με τη φανέλα της Φούλαμ, στο πιο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα του κόσμου κατά πολλούς στην Premier League.

Σημαντικό είναι το γεγονός, ότι καθόλη την ποδοσφαιρική του καριέρα μεσουρανεί στο τοπ επίπεδο του ποδοσφαίρου, δίχως να έχει ποτέ σοβαρό τραυματισμό, επειδή δουλεύει απίστευτα και το σώμα του.

Το μόνο του θέμα στην παρούσα φάση είναι η βελτίωση της φυσικής κατάστασης κι η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, καθώς έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι απ’ το φινάλε της προηγούμενης περιόδου, όπου έκλεισε τη σεζόν με 37 συμμετοχές, 5 γκολ και 3 ασίστ.

Aναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις και να αρχίσει δουλειά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, εκμεταλλευόμενος την διακοπή για τις εθνικές ομάδες, έτσι ώστε να τον δούμε με τον Παναιτωλικό.

Διαβάστε επίσης