Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μεταγραφικές «βόμβες» αντάξιες των 100 χρόνων, με στόχο τoν... ουρανό!

Μεταγραφικές «βόμβες» αντάξιες των 100 χρόνων, με στόχο τoν... ουρανό!
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:40
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Κάποιοι βιάστηκαν να φέρουν την... καταστροφή, επειδή ορισμένoι αθλητές αποχώρησαν ή δεν ήρθαν στις ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Χωρίς να γνωρίζουν τη συνολική εικόνα του «ερυθρόλευκου» συνδυασμού. Παραγνωρίζοντας τη δυναμική που έχει ο σύλλογος. Βλέπετε, στην εποχή του internet, των fake news και των τρολ, είναι εύκολο να διαμορφωθεί μια εικόνα που απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Ο Ολυμπιακός σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ συμπληρώνει «ερυθρόλευκα» παζλ που θα συνθέσουν το μωσαϊκό των ομάδων του τη νέα σεζόν. Και αυτό που μπορούμε να καταγράψουμε ως δεδομένο, τόσο με τις κινήσεις που ήδη έχουν γίνει γνωστές όσο και από εκείνες που έχουν ολοκληρωθεί και σύντομα θα ανακοινωθούν, είναι ότι και τη νέα σεζόν, στα δύο λαοφιλέστερα αθλήματα στον κόσμο, όπου θα είναι πανίσχυρα για να διεκδικήσουν όλους τους εγχώριους τίτλους αλλά και τις κορυφές της Ευρώπης.

Ποιος να το έλεγε στον κόσμο του Ολυμπιακού ότι η Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου θα ήταν μια ημερομηνία που δύσκολα θα ξεχνούσαν στη ζωή τους! Ήταν μια "μαγική" Δευτέρα.


Η αρχή έγινε με τον Εβάν Φουρνιέ και το... κερασάκι στην τούρτα μπήκε με τον Γουίλιαν. Δυο παίκτες κορυφαίου επιπέδου που έρχονται να ανεβάσουν επίπεδο τους Πειραιώτες και να γράψουν τη δική τους ιστορία με την ερυθρόλευκη φανέλα! Οι μεταγραφές τους έχουν προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο του Ολυμπιακού και φυσικά έχουν κάνει την Ευρώπη να... παραμιλά!


Υπήρχε περίπτωση οι διοικήσεις των δύο τμημάτων, να άφηναν στο... έλεος τους τα τμήματα που έχουν φέρει τόσες επιτυχίες, τη σεζόν μάλιστα που συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου;

Η απάντηση είναι... προφανής.

Για αυτό και όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού θα πρωταγωνιστήσουν και την νέα σεζόν! Θα κάνουν, δηλαδή, αυτό που κάνουν κατά κανόνα όλα αυτά τα χρόνια, στα οποία ο Ολυμπιακός έχει γιγαντώσει το μύθο του! Έγιναν, μεταγραφικές «βόμβες» αντάξιες των 100 χρόνων και επικοινωνιακά οι πρόεδροι έκλεισαν στόματα και έβαλαν τον πήχη στον ουρανό, στέλνοντας το κατάλληλο μήνυμα στους «ανταγωνιστές»!

Διαβάστε επίσης