Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Τροφοδότης» των εθνικών ομάδων ο Ολυμπιακός!

«Τροφοδότης» των εθνικών ομάδων ο Ολυμπιακός!
Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2024 - 18:22
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, ούτε και η τελευταία… Ο Ολυμπιακός διαθέτει την καλύτερη και μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ως εκ τούτου οι περισσότεροι παίκτες του βρίσκονται στις επιλογές των ομοσπονδιακών τους τεχνικών.

Κάτι το οποίο συνέβη και στις τελευταίες κλήσεις των εθνικών ομάδων με 17 παίκτες του Θρύλου να εξαργυρώνουν την παρουσία τους στον Ολυμπιακό κερδίζοντας μία θέση στο αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι τώρα στην αποστολή των εθνικών τους ομάδας έχουν κληθεί οι Τζολάκης (Ελλάδα), Ντόη (Ελλάδα), Μασούρας (Ελλάδα), Ελ Κααμπί (Μαρόκο), Σταμένιτς (Νέα Ζηλανδια), Γιάρεμτσουκ (Ουκρανία) και Κάρμο (Αγκόλα).

Από την λαμπρή Κ19 του Θρύλου και από την περσινή β’ ομάδα βρίσκονται στις κλήσεις της Εθνικής Ελπίδων οι Ισίδωρος Κουτσίδης, Απόστολος Αποστολόπουλος, Θεοφάνης Μπακούλας και Χρήστος Μουζακίτης.

Επίσης, στην Εθνική Νέων θα βρίσκονται οι Ιάσωνας Γεωργακόπουλος, Νεκτάριος Αλαφάκης, Αργύρης Λιατσικούρας, Σταύρος Πνευμονίδης, Χαράλαμπος Κωστούλας, Παρασκευάς Πλιώνης.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να αποτελεί «τροφοδότη» των εθνικών ομάδων με 17 συνολικά παίκτες του να είναι διεθνείς.

Ο Θρύλος κάνει διεθνείς τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι νιώθουν σίγουρα δικαίωση με το να πιάσουν Λιμάνι, κάνοντας τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης