Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μία-μία τους πάει με Αλαφούζο στον Παναθηναϊκό!

Μία-μία τους πάει με Αλαφούζο στον Παναθηναϊκό!
Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:07

Σώθηκε από ντροπιαστική ήττα ο... Panathinaikos. Αντί για ήττα με... 5-2, ήταν τυχερός και πήρε ισοπαλία 2-2 με την Athens Kallithea, η οποία έμοιαζε με... Μάντσεστερ Σίτι. Ο... ευρωπαίος Παναθηναϊκός ήταν για κλάματα. Με τους οπαδούς του ΠΑΟ να... σπάνε ρεκόρ αποδοκιμασιών στο... εκτός έδρας ματς στη Λεωφόρο!

Από το πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός δεν... βλεπόταν. Η ομάδα της Καλλιθέας έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά όπως φάνηκε, της έλειψε μόνο η εμπειρία και η τύχη. Η «γιούχα» έπεφτε «βροχή» από το πρώτο ημίχρονο, με τον ΠΑΟ ανήμπορο να αντιδράσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟ ακόμα χειρότερος. Μπήκε ο Βαλμπουενά, τον αποδοκίμασαν κι αυτός, αλλά «απάντησε». Με γκολ στο 80ο λεπτό, έκανε το 2-1 για την Athens Kallithea και πανηγύρισε έξαλλα. Ως... γνωστόν, ο Παναθηναϊκός ήταν τυχερός (για να μην το πούμε... αλλιώς) και ισοφάρισε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (90’+2’), με τον Τετέ, με την Athens Kallithea να χάνει τεράστια ευκαιρία στο φινάλε, για το 3-2. Ανεπανάληπτο τετ-α-τετ.

Μετά την... αποθέωση στο ΟΑΚΑ, για τον... ευρωπαίο Παναθηναϊκό, τον... Panathinaikos, η «γιούχα» δεν σταματούσε με... τίποτα. Συνθήματα κατά του Αλαφούζου και μεγάλο... ρεπερτόριο.

Μία-μία τους πάει με Αλαφούζο στον Παναθηναϊκό. Μία αποθέωση, μία «γιούχα». Ωραία πράγματα.

Διαβάστε επίσης