Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Είδε ο Μάνταλος τα «όργια» των Πολυχρόνη και Ευαγγέλου;

Είδε ο Μάνταλος τα «όργια» των Πολυχρόνη και Ευαγγέλου;
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2024 - 21:05

Η διαιτησία στο Λεβαδειακός-ΑΕΚ ήταν τραγική. Φυσικά, κατά των γηπεδούχων και υπέρ της ΑΕΚ. Όλη η Ελλάδα είδε τα «όργια» στη Λιβαδειά, με αποκορύφωμα το πεντακάθαρο πέναλτι/χέρι του Μουκουντί, ο οποίος σε ρόλο... τερματοφύλακα, έσωσε την ΑΕΚ.

Ο Μουκουντί είδε την εστία κενή και με απόκρουση τερματοφύλακα, έστειλε την μπάλα κόρνερ, με τον Λεβαδειακό να χάνει, έτσι, την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Επίσης, οι γηπεδούχοι φωνάζουν για δύο ακόμα περιπτώσεις πέναλτι, ενώ το πρώτο γκολ της ΑΕΚ ήρθε, μετά από καθαρό επιθετικό φάουλ του Κοϊτά. Και όλα αυτά, υπό το βλέμμα του Μάνταλου.

Παρατηρητής διαιτησίας, λοιπόν, ο Μάνταλος και έχει σημασία να δούμε την έκθεσή του. Υπενθυμίζουμε εδώ, ότι η θητεία του στην ΚΕΔ, ως αναπληρωτής πρόεδρος, είχε χαρακτηριστεί από τρομερά λάθη των διαιτητών υπέρ της ΑΕΚ, ενώ υπήρχαν καταγγελίες ότι αυτός έκανε τους ορισμούς των διαιτητών.

Όλη η Ελλάδα είδε τη «σφαγή» στη Λιβαδειά. Τα «όργια» των Πολυχρόνη και Ευαγγέλου (VAR). Ο Μάνταλος την είδε; Είχε και καλή θέση στο γήπεδο...

Διαβάστε επίσης