Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ματσάρα Τσικίνιο, χαμόγελα στον Ολυμπιακό! (videos)

Ματσάρα Τσικίνιο, χαμόγελα στον Ολυμπιακό! (videos)
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2024 - 19:20

Ολυμπιακός με σπασμένα τα φρένα! Οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν τρίμπαλο στη Λαμία (3-0) και πάνε με έξτρα ψυχολογία, αλλά και ηρεμία στη διακοπή.

Έκαναν το 3/3 στο πρωτάθλημα οι Πειραιώτες και πλέον έχουν μπροστά τους αρκετό χρόνο για να δουλέψουν για τα απαιτητικά ματς μετά τη διακοπή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν άλλη μία απολαυστική παράσταση και κατάφεραν να επικρατήσουν εύκολα, στο δρόμο για την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Για το μέλλον υπάρχει αρκετή αισιοδοξία, αφού στο πρώτο ημίχρονο, ειδικότερα, η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ κοντά στα «θέλω» του Μεντιλίμπαρ. Ένα σύνολο με συνοχή, άκρως επιθετικό παιχνίδι και πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, που κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο.

Ένας από τους διακριθέντες του ματς, όπου δεν «φάνηκαν» όπως ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Ζέλσον Μαρτίνς, ήταν αδιαμφισβήτητα ο Τσικίνιο που ανταποκρίθηκε στο έπακρο ως 10αρι. Ο Πορτογάλος παικταράς είχε 1 ασίστ, 5/10 γεμίσματα, 6 σωστές πάσες προς την επίθεση, 4 κλεψίματα και 1 τελική. Και ατελείωτη πίεση που δεν μετριέται εύκολα αλλά τη βλέπει ο Μεντιλίμπαρ και επιμένει να τον χρησιμοποιεί εκεί, όπως έκανε πέρσι.

Ο «Τσίκι» στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο «εγκέφαλος» της οργάνωσης των επιθέσεων των Πειραιωτών. Σε δύο περιπτώσεις έβγαλε σε θέση βολής τον Βέλντε, αλλά εκείνος δεν ευστόχησε. Επίσης, στο τρίτο κλέψιμο στο πρώτο 20λεπτο του ματς είχε βγάλει σε θέση βολής τον Ζέλσον, ο οποίος δεν σκόραρε. Τέταρτη και φαρμακερή ήταν στην περίπτωση με τον Ελ Κααμπί. Έκανε μία απίθανη 40αρα μπαλιά που κατέληξε ασίστ, στον Μαροκινό, στην πλάτη της άμυνας ο οποίος με το κεφάλι «κρέμασε» τον πορτιέρο της Λαμίας και άνοιξε το σκορ.

Κόντρα σε Βόλο και Καλλιθέα δεν ήταν στα «πάνω» του αλλά στη Λαμία είχε καλή εικόνα κι αυτό είναι ενθαρρυντικό μήνυμα για την συνέχεια.

Διαβάστε επίσης