Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κλείνει στην Φέγενορντ με 8.000.000 εκ. ο Χουάνγκ

Κλείνει στην Φέγενορντ με 8.000.000 εκ. ο Χουάνγκ
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2024 - 14:45

Συνεχίζει να αλλάζει τις ομάδες, σαν τα πουκάμισα ο Ίνμπομ Χουάνγκ. Ο Νοτιοκορεάτης χαφ ετοιμάζεται για ακόμη ένα καλοκαίρι να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη και να μετακομίσει στην Ολλανδία, έχοντας παίξει τα τελευταία χρόνια σε Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα από μία σεζόν.

Ο Ίνμπομ οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου στη Λεαγθε Πηασε του Ψηαμπιονσ Λεαγθε, αλλά δεν θα βρίσκεται εκεί, καθώς θα αγωνιστεί με άλλη φανέλα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, καθώς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα τόσο από Ολλανδία όσο και από Σερβία, η Φέγενορντ τα βρήκε με την ομάδα του για την απόκτηση του αντί 8.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι, ο Χουάνγκ έφυγε από τον Ολυμπιακό τον Αύγουστο του 2023, αθέτησε τους όρους του συμβολαίου του (δύο ακόμα χρόνια) και ζήτησε την άμεση αποχώρησή του από την ομάδα του Πειραιά, παραμονή του ματς με την Γκενκ. Με την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Χουάνγκ να μην είναι αποδεκτή στους ανθρώπους των Πειραιωτών.

Ο Χουάνγκ την σεζόν που μας πέρασε πρόλαβε να αγωνιστεί σε 40 αναμετρήσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα, μετρώντας πέντε γκολ, αλλά και τέσσερις ασίστ.


Διαβάστε επίσης