Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ετοιμάζεται… εκστρατεία στην Ευρώπη!

Ετοιμάζεται… εκστρατεία στην Ευρώπη!
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2024 - 12:00

Η πορεία ήταν μεθυστική, οι μήνες επί Μεντιλίμπαρ στο Λιμάνι ήταν από… γεννησιμιού του ανατρεπτικοί και κάπως έτσι ήρθε κι έδεσε η επανάσταση του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.

Η κατάκτηση της κορυφής του Ευρωπαϊκού «Ολύμπου», αποτελεί σημείο αναφοράς στην ζωή της χώρας και δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα, καθώς μιλάμε για την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Ωστόσο, αυτά ανήκουν στο παρελθόν και ο Ολυμπιακός δουλεύει με άλλο αέρα, ευρωπαϊκό, για να κατακτήσει νέες κορυφές στην πιο ιστορική σεζόν του Συλλόγου, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια ένδοξης ιστορίας και όπως καταλαβαίνεται ο πήχης θα είναι αρκετά υψηλότερος σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Πάμε, στην «επόμενη μέρα». Στόχος του Θρύλου το νταμπλ και γιατί όχι να φτάσει στον τελικό του Europa League στο Μπιλμπάο, με σύμμαχο τον καλύτερο και πιο πιστό στον κόσμο!

Ο λαός του Θρύλου, από πολύ νωρίς έχει δείξει τις διαθέσεις του σε Βόλο και Λαμία και ήδη προετοιμάζεται για εκστρατεία στις τέσσερις πόλεις όπου ο Θρύλος θα δώσει τα 4 εκτός έδρας ματς για το νεοσύστατο Europa League. Με τη Λυών να γίνεται η αρχή και το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο από τους ΓΑΥΡΟΥΣ. Μάλιστα, αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν κλείσει αεροπορικά και διαμονή από τώρα για την πόλη της Λυών, αλλά σε Μάλμε, Βουκουρέστι και Οπόρτο.

Στην σεζόν των 100 χρόνων, ο μοναδικός στόχος είναι η διαρκής ποδοσφαιρική πρόοδος, η επιστροφή στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας και το ακόμα μεγαλύτερο σκαρφάλωμα στα ψηλότερα σκαλοπάτια της ευρωπαϊκής ελίτ. Και ο κόσμος είναι πάντα κοντά και θα είναι και φέτος!

Διαβάστε επίσης