Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Έσε από άλλο... πλανήτη!

Έσε από άλλο... πλανήτη!
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:40
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Βήμα-βήμα, ο Ολυμπιακός θέλει να φτάσει και πάλι στην κορυφή. Εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά στη νέα σεζόν και δείχνουν ασταμάτητοι. Τελευταίο θύμα τους ήταν η Λαμία. Οι Πειραιώτες έκαναν επίδειξη δύναμης και πήραν τη νίκη με 3-0, για να κάνουν το «τρία στα τρία στο πρωτάθλημα και να συνεχίσουν νικηφόρα την πορεία τους.

Στο χθεσινό ματς, δικαιολογημένα τα φώτα της δημοσιότητας τράβηξε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος πήρε μπρος και με την συνεισφορά και στα 3 τέρματα του Θρύλου, άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη. Ωστόσο εκείνο που χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης είναι η αγωνιστική εικόνα του Σαντιάγο Έσε. Ο Αργεντινός χαφ πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Αργεντινός ήταν και πάλι σε όλο το γήπεδο και δείχνει για πιο λόγο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξεκινάει την ενδεκάδα από αυτόν.

Και με μισό πόδι αν μπορεί να παίξει, ο Βάσκος τεχνικός θα τον έχει στην ενδεκάδα. Ο 22χρονος άσος μόνο γκολ δεν έβαλε στη Λαμία. Ηταν κυριολεκτικά παντού. Παίζει να είχε πάνω από 90% σε σωστές πάσες και κυκλοφορούσε την μπάλα με χάρη… 10ριού.

Παράλληλα έκλεινε ιδανικά τις τρύπες στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο τρόπος με τον οποίο παίζει επιθετική άμυνα στην μπάλα είναι εντυπωσιακός. Είναι ο πιο κομβικός παίκτης που υπάρχει στο ρόστερ και ο Μεντιλίμπαρ ίσως και γι’ αυτό μπορεί να είναι χαρούμενος. Υπάρχουν κι άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που τον παρακολουθούν και κάποιες που έφτασαν κοντά στην απόκτηση του, αλλά ευτυχώς για τους Πειραιώτες, τελείωσαν οι μεταγραφές στα μεγάλα πρωταθλήματα και έχουν τον Έσε ακόμα στη διάθεση τους.

Διαβάστε επίσης