Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«3 στα 3» ο Θρύλος, «3 στα 3» και ο κόσμος!

«3 στα 3» ο Θρύλος, «3 στα 3» και ο κόσμος!
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2024 - 01:15
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

«Έχεις δύναμή σου, Ολυμπιακέ, τον πύρινό σου κόσμο που δεν λυγά ποτέ». Η φετινή σεζόν είναι η πιο σημαδιακή, καθώς συμπληρώνεται στις 10 Μαρτίου 2023 του Συλλόγου. Όλοι καταλαβαίνουν τι πρέπει να γίνει. Να επιστρέψει στον θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη, μετά το ΕΠΟΣ της Ν. Φιλαδέλφειας με την κατάκτηση του Conference League και το πρώτο δείγμα το είδαμε στις τρεις πρώτες μεταγραφές.

Το «τρία στα τρία» με επιβλητική εμφάνιση πέτυχε ο Θρύλος στο ΔΑΚ Λαμίας, όπου κατακλίστηκε από τον κόσμο του Θρύλου. Οι «ερυθρόλευκοι» καμικάζι πάτησαν γκάζι και έκαναν το 3/3 και πάνε ήρεμοι στη διακοπή των Εθνικών Ομάδων στην προσπάθεια, στην επιχείρηση επιστροφής στην κορυφή.

Όμως, πέρα από την ομάδα, χαρακτήρα φέρεται να έχει δείξει για μία ακόμη φορά και ο κόσμος. Σ' αυτές τις συγκυρίες λοιπόν δείχνει ο καθένας τον χαρακτήρα του. Η ομάδα την ικανότητά της να επανακάμψει στην κορυφή και ο κόσμος πως ακριβώς αισθάνεται αυτή τη σχέση.

Ο κόσμος από πολύ νωρίς έχει δείξει τις διαθέσεις του, εξαφανίζοντας τα εισιτήρια διαρκείας, όντας αποφασισμένος από την πλευρά του να βρίσκεται τη νέα σεζόν ακόμη πιο κοντά στην ομάδα, ώστε να την οδηγήσει στην επίτευξη όλων των στόχων της.

Στα γκολ κόντρα στη Λαμία, οι Πειραιώτες πανηγύρισαν έξαλλα. Όλοι μαζί! Ένα «κουβάρι» οι «ερυθρόλευκοι» σε κάθε τέρμα. Πόσω δε μάλλον στο τρίτο. Το ίδιο και οι 3.000 ΓΑΥΡΟΙ στην κερκίδα!

Παράλληλα, πέραν του απόλυτου της ομάδας στο πρωτάθλημα, το απόλυτο στην στήριξη υπήρχε και για τον κόσμο του Θρύλου, εν καιρώ δύσκολων οικονομικών συνθηκών. Ο λαός του Θρύλου μετά από την εξαιρετική «παράσταση» που έδωσε στο Βόλο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πραγματοποίησε και την δεύτερη, για την μεγάλη του αγάπη που θέλει να επιστρέψει στην κορυφή κατακτώντας όλους τους τίτλους στα 100 χρόνια της ιστορίας του.

Παρά τις «τσουχτερές» τιμές των εισιτηρίων σε Βόλο και Λαμία, παρά το τελευταίο 15νθήμερο του καλοκαιριού, ο κόσμος έδωσε ρεσιτάλ συμπεριφοράς και με δύο εκδρομές παρακαλώ. Να τα βλέπουν αυτά κάποιοι..

Διαβάστε επίσης