Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προσοχή μην έχουμε... Κομανέτσι!

Προσοχή μην έχουμε... Κομανέτσι!
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:20

Το έχουμε ξαναγράψει και είναι αλήθεια. Η διαδικασία των συζητήσεων και των διαπραγματεύσεων με παίκτες και ομάδες, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι μια περίεργη ιστορία. Διότι μπορεί μια υπόθεση να τελειώσει εύκολα και γρήγορα, αλλά μπορεί να εμφανιστούν και «εμπόδια» στην πορεία που να ανατρέψουν ό,τι είχε προηγηθεί.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ο Ολυμπιακός είναι πάντα ιδιαιτέρως ενεργός… Ασχέτως ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στην οποία θα έπαιζε, κάθε χρόνο, τις τελευταίες μέρρς Αυγούστου, αποκτούν… ιδιαίτερη σημασία, για όλους του ΓΑΥΡΟΥΣ!

Είναι ιδιαίτερη η οικογένεια του Ολυμπιακού. Οι απανταχού φίλοι της ομάδας, ζουν με αυτό τον άσβεστο ρομαντισμό, με αυτή την αστείρευτη αγάπη… Ζουν με το βλέμμα στραμμένο στα γραφεία της ΠΑΕ, στην Πλατεία Αλεξάνδρας... Όμως, υπάρχουν και ορισμένοι έχουν master της καταστροφολογίας, της ισοπέδωσης και της γκρίνιας για τα τελευταία δεδομένα των μεταγραφών.

Χαλάνε... πληκτρολόγια και στόμα ορισμένοι και δημιουργούν εσωστρέφεια χωρίς λόγο και δεν εκτιμούν την προσπάθεια που έχει γίνει φέτος το καλοκαίρι. Με πρωτοκλασάτους παίκτες να έχουν παραμείνει και έχουν έρθει στο ρόστερ, με πολλά χρήματα να έχουν χρειαστεί να δαπανηθούν για το καλό του Ολυμπιακού και θα δαπανηθούν όπως φαίνεται τα επόμενα 24ωρα. Καλό θα είναι να περιμένουν, λοιπόν…

Συζητά ο κ. Μαρινάκης και οι συνεργάτες με παίκτες όπου θα εκτοξεύσουν την ομάδα και τα μάτια των ΓΑΥΡΩΝ… λάμπουν! Το σημαντικό για τους ΓΑΥΡΟΥΣ είναι ότι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μπορούν να ονειρεύονται, το οτιδήποτε μεταγραφικά, άλλωστε το έχει δείξει η ιστορία αυτό. Το ότι ξέρουν πως αν μια ομάδα έχει τη δυνατότητα να φέρει τον οποιονδήποτε παίκτης υψηλούς φήμης της Ευρώπης στην Ελλάδα, αυτή είναι μόνο ο Ολυμπιακός, τους αρκεί…

Μέχρι τις 4/9 που πρέπει να κατατεθεί η λίστα για τα ματς του League Phase του Europa League, το ενδιαφέρον θα μείνει άσβεστο. Αρκετό πάρε-δώσε αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες με εκπλήξεις και μη. Προσοχή μην έχουμε... Κομανέτσι (γνωστή αθλήτρια της γυμναστικής) για εκείνους που «εκμηδένιζαν» τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης