Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Kάρμο: O «βράχος» είναι εδώ!

Kάρμο: O «βράχος» είναι εδώ!
Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 - 23:21
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ήταν μία επιστροφή «πολυπόθητη», η οποία έγινε πραγματικότητα! Ο Νταβίντ Κάρμο είναι και πάλι παίκτης του Ολυμπιακού, επιστρέφοντας στην ομάδα με την οποία μεγαλούργησε, την περασμένη σεζόν, και κατέκτησε το Conference League.

Φόρεσε ξανά τα ερυθρόλευκα και αγωνίστηκε για ακόμα μία φορά ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν ξεκίνησε βασικός, όμως πέρασε ως αλλαγή και… αποθεώθηκε από τους φίλους της ομάδας, που είναι παρόντες στο «Αθ. Διάκος».

Ο υψηλόσωμος στόπερ μπήκε και άφησε το στίγμα του με το… καλημέρα και έδειξε γιατί «καιγόταν» και ο Μεντιλίμπαρ με την επιστροφή του. Είχε 5/5 μονομαχίες στα πρώτα του 27' παρουσίας στην ενδεκάδα και φάνηκε η διαφορά απευθείας και η ομάδα ανέβαινε μέτρα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια έχοντας την σιγουριά του «βράχου» της.

Αποδείχτηκε και πέρσι και φάνηκε και απόψε στο χορτάρι ότι είναι ο… ιδανικός ηγέτης της άμυνας του Ολυμπιακού. Δεν είναι τυχαίο ότι με τον Κάρμο, όλοι οι συμπαίκτες του εκτόξευσαν την απόδοσή τους στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν και αισθάνονταν πολύ πιο ήρεμοι και σίγουροι.

Ο «Μέντι» τον ήθελε σαν τρελός και η επιστροφή του τον ικανοποιεί απόλυτα και λύνει όλα τα αμυντικά προβλήματα, βλέποντας τον, σαν… όαση.

Διαβάστε επίσης