Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζέλσον: «Ανυπομονώ για τα ευρωπαϊκά ματς, πάντα θα είμαι εδώ για να στηρίζω την ομάδα»

Ζέλσον: «Ανυπομονώ για τα ευρωπαϊκά ματς, πάντα θα είμαι εδώ για να στηρίζω την ομάδα»
Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 - 23:07

Τον πρώτο του στόχο ο Ολυμπιακός τον πέτυχε, αφού έκανε το τρία στα τρία στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας με σκορ 3-0 της Λαμίας

Μάλιστα, μετά το ματς ο Ζέλσον Μαρτίνς στις δηλώσεις του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα ευρωπαϊκά παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» και τόνισε ότι νιώθει εξαιρετικά, με την προετοιμασία που έκανε να παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην απόδοσή του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γκολ που σημείωσε και την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί σκόραρα, αλλά και κυρίως γιατί η ομάδα κατάφερε να κερδίσει έναν αντίπαλο που τα είχε πάει καλά μέχρι τώρα.

Ξέραμε πως θα μας δυσκολέψει η Λαμία, αλλά είμαστε χαρούμενοι γιατί καταφέραμε να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε. Είμαι χαρούμενος και γιατί ο κόσμος μας στηρίζει και είναι πάντα μαζί μας για να πανηγυρίζει μαζί μας όλες αυτές τις χαρούμενες στιγμές».

Για την καλή του εκκίνηση στη σεζόν:

«Νιώθω καλά γιατί έχω κάνει μια καλή προετοιμασία. Πέρυσι δεν είχα κάνει προετοιμασία, είχα έρθει μετά από ένα μεγάλο διάστημα εκτός παιχνιδιών και αυτό μου είχε κοστίσει, ενώ είχα και προβλήματα τραυματισμών.

Φέτος μπήκα από την αρχή της σεζόν, δούλεψα καλά στην προετοιμασία, νιώθω καλά και είμαι χαρούμενος που έχω αρχίσει να αποδίδω και κάνω χαρούμενο τον κόσμο μας.

Έχω πάντα την διάθεση να είμαι κοντά στην ομάδα, πέρυσι λόγω τραυματισμού δεν ήμουν κοντά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας, όμως θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Πάντα θα είμαι εδώ για να στηρίζω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου».

Διαβάστε επίσης