Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Στάμενιτς και δίδυμο Πιρόλα-Ντόη η ενδεκάδα του Θρύλου! (photo)

Με Στάμενιτς και δίδυμο Πιρόλα-Ντόη η ενδεκάδα του Θρύλου! (photo)
Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 - 18:30

Την Παρασκευή (30/8) το μεσημέρι, ο Ολυμπιακός έμαθε τους αντιπάλους του για την League Phase του «νέου» Europa League και μάλιστα, στη κλήρωση είχε όλα τα «φώτα» πάνω του (και λογικό), λόγω της κατάκτησης του περσινού Conference League. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει στην... άκρη την Ευρώπη και έχουν ρίξει το «βάρος» μόνο στο πρωτάθλημα!

Και αυτό, διότι σήμερα, Σάββατο (31/8) στις 19:30 (Cosmote Sport 1/gavros.gr), οι Πειραιώτες, με περίπου 2.000 κόσμο στο πλευρό τους, αντιμετωπίζουν τη Λαμία εκτός έδρας, για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, οι Κυπελλούχοι Ευρώπης θέλουν να περάσουν νικηφόρα από την έδρα της Λαμίας και να πανηγυρίσουν την τρίτη διαδοχική τους νίκη

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει με σχεδόν όλα του τα «όπλα» κόντρα στη Λαμία, με τον Μεντιλίμπαρ να θέλει να παίξει επιθετικά από την αρχή.

Πάμε να δούμε την ενδεκάδα, την οποία επέλεξε:

Στο τέρμα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επέλεξε τον Τζολάκη. Στην άμυνα, ο Ροντινέι θα είναι δεξιά, στόπερ οι Ντόη και Πιρόλα ενώ στα αριστερά θα ξεκινήσει ο Ορτέγκα.

Στο κέντρο το δίδυμο Έσε , Στάμενιτς, ενώ μπροστά τους θα παίξουν Ζέλσον, Βέλντε στα «φτερά», ο Τσικίνιο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ελ Κααμπί.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Θρύλου:

Διαβάστε επίσης