Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεντιλίμπαρ: «Καλή κλήρωση, βήμα-βήμα θα δούμε πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε» (video)

Μεντιλίμπαρ: «Καλή κλήρωση, βήμα-βήμα θα δούμε πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε» (video)
Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 - 09:59

Την κλήρωση του Ολυμπιακού στην League Phase του Europa League 2024-25 και το νέο σύστημα διεξαγωγής σχολίασε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Σε δηλώσεις του στα social media του Θρύλου, ο Βάσκος «στρατηγός» ανέφερε, αρχικά: «Νομίζω, πως είναι μια καλή κλήρωση. Η Πόρτο, για ιστορικούς λόγους, ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους αντιπάλους μας. Οι υπόλοιποι είμαστε ομάδες που μπορούμε να κερδίσουμε ο καθένας τον οποιονδήποτε. Επομένως, νομίζω πως οι μεταξύ μας αναμετρήσεις θα είναι πολύ όμορφες. Είναι κάτι καινούργιο για εμάς, κάτι άγνωστο για όλους και έτσι, δεν είναι εύκολο να προβλέψεις τι πρέπει να κάνεις και πόσους βαθμούς πρέπει να μαζέψεις, για να εξασφαλίσεις μια πρόκριση. Ή αν δεν καταφέρεις να προκριθείς, να ξέρεις τι πρέπει να προσέξεις ή πως πρέπει να κινηθείς, έτσι ώστε να έχεις πιθανότητες να περάσεις στην επόμενη φάση. Για όλους είναι κάτι καινούργιο και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Όλοι θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε και στο τέλος της πρώτης χρονιάς της διοργάνωσης, με αυτό το φορμάτ, θα δούμε αν είναι για καλό ή για κακό».

Και πρόσθεσε ο κόουτς των Πειραιωτών: «Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίζουμε όλα μας τα παιχνίδια, να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και δεν μπορούμε να κάνουμε τόσο μακροπρόθεσμα σχέδια και να θέσουμε στόχους για τόσο μακριά. Αρχικά, θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, στους 16, μετά στους οκτώ και θα δούμε πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης