Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Σειρήνες» για Ουναχί και Ολυμπιακό!

«Σειρήνες» για Ουναχί και Ολυμπιακό!
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 - 15:02

Τα τελευταία 24ωρα, ο Ολυμπιακός «χτυπάει» σε πολλά μέτωπα στο μεταγραφικό παζάρι και «φουλάρει» για την καλύτερη δυνατή ενίσχυση του ρόστερ του. Με τους «ερυθρόλευκους» να εξετάζουν και ποδοσφαιριστές (από το «πάνω ράφι») για τον «άξονα».

Στα «ραντάρ» του Θρύλου βρίσκεται -μεταξύ άλλων- ο Εντοάρντο Μπόβε της Ρόμα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ωστόσο, οι Πειραιώτες «τσεκάρουν» και τον Αζεντίν Ουναχί, τον διεθνή Μαροκινό κεντρικό μεσοεπιθετικό της Μαρσέιγ (συμβόλαιο έως το 2027).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, η ομάδα του Πειραιά ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον Αφρικανό box to box άσο.

Ο Ουναχί, με χρηματιστηριακή αξία στο Transfermarkt 12 εκατ. ευρώ, αγωνίζεται κυρίως στις θέσεις «8» και «10» (παίζει και ως αμυντικός χαφ και στα πλάγια της επίθεσης) και ταιριάζει στο στυλ του Ολυμπιακού και στα «θέλω» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, είναι γρήγορος, διεισδυτικός, με πολύ καλή κάθετη πάσα.

Να σημειωθεί, ότι τα τελευταία 24ωρα, ο 24χρονος, φερόμενος μεταγραφικός στόχος του Θρύλου, προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Αλ Σαντ (πρόταση για πενταετές συμβόλαιο, με επτά εκατ. ευρώ το χρόνο!), της Λας Πάλμας και της Φενέρμπαχτσε.

Διαβάστε επίσης