Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Φουλάρει» για την ενίσχυσή του ο Ολυμπιακός, φήμες για Ζαχά!

«Φουλάρει» για την ενίσχυσή του ο Ολυμπιακός, φήμες για Ζαχά!
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 - 10:54

Ο Ολυμπιακός, μπορεί να προετοιμάζεται στο Ρέντη για το εκτός έδρας ματς με τη Λαμία, για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ωστόσο «τρέχει» στο «φουλ» και τα μεταγραφικά του και περιμένει εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα...

Ο Θρύλος, όλο αυτό το διάστημα, έκανε μεγάλη προσπάθεια για την επιστροφή του Ντανιέλ Ποντένσε. Οι «ερυθρόλευκοι», όμως, με το θέμα του Πορτογάλου ακόμα «ανοιχτό», έχουν κι άλλες περιπτώσεις που εξετάζουν, «χτυπούν» σε πολλά μέτωπα και «φουλάρουν» για την καλύτερη δυνατή τους ενίσχυση, λίγο πριν από το φινάλε των μεταγραφών.

Τις τελευταίες ώρες, στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες βρίσκεται -για τα... καλά- το όνομα του φοβερού και τρομερού Γουίλφριντ Ζαχά!

Σύμφωνα με τους Τούρκους, μάλιστα, οι Κυπελλούχοι Ευρώπης βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Γαλατασαράι για τον 31χρονο Ιβοριανό παικταρά και αναμένουν εξελίξεις το συντομότερο, σήμερα (29/8)-αύριο (30/8).

Ο σπουδαίος Ζαχά, λοιπόν, φερόμενος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, μέτρησε 42 συμμετοχές με την τουρκική ομάδα, την περσινή σεζόν, με 10 γκολ και πέντε ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ από το 2010 έως το 2023, έκανε μεγάλη καριέρα στην Premier League, στις Κρίσταλ Πάλας (458 ματς, 90 γκολ, 62 ασίστ), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Κάρντιφ.

Διαβάστε επίσης