Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Τέσσερις διαιτητές για τις τρεις θέσεις διεθνών

Τέσσερις διαιτητές για τις τρεις θέσεις διεθνών
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 - 14:04

Από τον πίνακα των ρέφερι της Super League καρατομήθηκαν οι Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) και Μανούχος (Αργολίδας) οι οποίοι είναι διεθνείς, κάτι που σημαίνει ότι τα κενά τους θα πρέπει να καλυφθούν. Όλα δείχνουν ότι θα προκύψει και τρίτη θέση διεθνή, με δεδομένο ότι ο Βεργέτης (Αρκαδίας) δεν πέρασε το γραπτό τεστ της UEFA στα αγγλικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποψήφιοι για να καλύψουν τις τρεις θέσεις των διεθνών είναι τέσσερις διαιτητές. Πρόκειται για τους Πολυχρόνη (Πιερίας), Τσακαλίδη (Χαλκιδικής), Κατοίκο (Αθηνών) και Τσέτσιλα (Καστοριάς). Οι συγκεκριμένοι ρέφερι θα περάσουν από το «μικροσκόπιο» του Λανουά και να δούμε ποιοι θα φτάσουν στην... πηγή. Εχουμε γράψει τα ονόματα με σειρά προτεραιότητας. Αντίθετα, δεν φαίνεται να προωθείται ο Τσαγκαράκης (Χανίων) καθώς είναι 37 ετών και θεωρείται ότι δεν είναι εξελίξιμος για διεθνής, άρα δεν αναμένεται να δηλωθεί.

Όπως αναφέραμε οι υποψήφιοι για διεθνείς θα πάρουν ευκαιρίες. Την πρώτη αγωνιστική ορίστηκαν οι Τσακαλίδης (Χαλκιδικής) και Πολυχρόνης (Πιερίας). Ο Τσακαλίδης σφύριξε Ατρόμητος-Αρης και ο Πολυχρόνης Παναιτωλικός-Λαμία. Την δεύτερη αγωνιστική ο Τσέτσιλας σφύριξε Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός και ο Κατοίκος ΟΦΗ-Ατρόμητος. Την τρίτη αγωνιστική ο Πολυχρόνης ορίστηκε Λεβαδειακός-ΑΕΚ και ο Τσακαλίδης Βόλος-ΟΦΗ.

Διαβάστε επίσης