Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενοχλήσεις του Ρέτσου και η Λαμία

Ενοχλήσεις του Ρέτσου και η Λαμία
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 - 14:43

Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πίσω το 2-1 επί της Καλλιθέας και φουλάρει για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Super League, απέναντι στη Λαμία (31/08, 19:30).

Ο Xoσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καταστρώνει τα πλάνα ενόψει της αποστολής του Ολυμπιακού στην Φθιώτιδα, ωστόσο είναι πολύ πιθανόν μέσα σε αυτά να μην βρίσκεται ξανά ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Ο διεθνής στόπερ τραυματίστηκε σε μία προπόνηση λίγες μέρες μετά το διπλό στο Βόλο και οι ενοχλήσεις του δεν λένε να ηρεμήσουν, και η συμμετοχή του στον Σαββατιάτικο αγώνα κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζοντας και το ιατρικό ιστορικό του διεθνούς στόπερ αναμένεται να το προφυλάξουν, με δεδομένο, πως μετά το ματς με τη Λαμία, υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος και τότε θα βρίσκεται στο 100%.

Με την διαφαινόμενη απουσία του Ρέτσου, οι Μπιανκόν, Ντόη και Πιρόλα διεκδικούν μία θέση στην ενδεκάδα, με τον Νταβίντ Κάρμο να αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού.

Διαβάστε επίσης

Kαι τώρα ο Ροντινέι!

Kαι τώρα ο Ροντινέι!

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Βραζιλιάνου μπακ είναι η επόμενη υπόθεση που απασχολεί τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων».