Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αυτήν την περίοδο μετρούν μόνο οι νίκες και ο Ολυμπιακός τα πάει εξαιρετικά!

Αυτήν την περίοδο μετρούν μόνο οι νίκες και ο Ολυμπιακός τα πάει εξαιρετικά!
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 - 13:38
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει την τελευταία σεζόν πίσω του που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του Conference League και κοιτάζει μόνο μπροστά. Στην ομάδα του Πειραιά χτίζεται κάτι καλό, με νέα πρόσωπα και μεγάλη διάθεση. Οι «ερυθρόλευκοι» ενισχύθηκαν σημαντικά για τη νέα αγωνιστική περίοδο και θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο. Ναι, ο Θρύλος δεν έχει σύμμαχο τον χρόνο, ωστόσο ανταποκρίνεται θετικά στις συνθήκες.

Πρώτος στόχος της ομάδας του Πειραιά ήταν να κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα, με το ματς με τη Λαμία να ολοκληρώνει το πρώτο δείγμα γραφής του νέου Ολυμπιακού μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος. Χωρίς να εντυπωσιάσει, ο Ολυμπιακός έχει το «απόλυτο». Το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κάνει ένα βήμα τη φορά και δεν προτρέχει. Όταν χτίζεται κάτι καινούργιο χρειάζεται υπομονή και φυσικά τα συμπεράσματα θα βγουν στο τέλος της σεζόν.

Βρισκόμαστε στα τέλη Αυγούστου και κανείς δεν μπορεί να κριθεί από μία μέτρια ή κακή εμφάνιση. Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στο Λιμάνι αρχίζουν να γνωρίζονται μεταξύ τους, ενώ το πιο σημαντικό είναι να προσαρμοστούν στα «θέλω» του Ισπανού προπονητή. Όσοι ήρθαν στον Θρύλο, είναι εδώ για να προσφέρουν και να βοηθήσουν την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Προφάνως και υπάρχει θέληση από όλους.

Αυτήν την εποχή καμία ομάδα δεν βρίσκεται στο 100% της, είτε στην Ελλάδα, είτε στην υπόλοιπη Ευρώπη. Όποιος παρακολουθήσει τι κάνουν οι υπόλοιποι μεγάλοι σύλλογοι όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και όχι μόνο στα πρωταθλήματά τους θα δει ότι κανείς δεν βρίσκεται στο επίπεδο που θέλει. Είναι απολύτως λογικό. Αυτή τη στιγμή, το μόνο που μετράει είναι η νίκη. Και ο Ολυμπιακός τα πάει εξαιρετικά, χωρίς όλα τα μεταγραφικά του αποκτήματα να μπουν 100% στη εξίσωση, ξεπέρασε τα πρώτα εμπόδιά του, κέρδισε την ηρεμία που χρειαζόταν και συνεχίζει να δουλεύει για να βελτιωθεί και να πιάσει την απόδοση που θέλει.

Να αγαπάμε την ομάδα σε κάθε της στιγμή, να τη στηρίζουμε και να είμαστε όλοι πιο υπομονετικοί. Η σεζόν μόλις ξεκίνησε και είναι πολύ μεγάλη. Πίστη στους «ερυθρόλευκους» που μας χάρισαν την πιο ιστορική στιγμή της ζωή μας με το Ευρωπαϊκό και προχωράμε..

Διαβάστε επίσης