Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το VAR εξέθεσε τον... βιαστικό Τοροσιάδη στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού!

Το VAR εξέθεσε τον... βιαστικό Τοροσιάδη στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού!
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024 - 22:59

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Καλλιθέας με 2-1, για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan Super League και διπλασίασε τις νίκες του στο πρωτάθλημα. Όσο κι αν μερικοί… δεν ήθελαν να συμβεί αυτό.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό του κύριου Τοροσιάδη, πρώτου βοηθού της αναμέτρησης, που δεν φαινόταν να είναι ευχαριστημένος με ενδεχόμενη νίκη των Πειραιωτών. Και αυτό φάνηκε και κατά το 77ο λεπτό, όταν σημειώθηκε και το 2-1.

Πολύ βιάστηκε να σηκώσει το χέρι του ο διαιτητής από τη Μακεδονία, σε σημείο που κόντεψε να του φύγει το χέρι. Αποφασισμένος να «σφάξει» τον Θρύλο ο κύριος Τοροσιάδης, όμως το VAR είχε άλλη άποψη.

Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Το δίδυμο Τσαγκαράκη-Κωστάρα, που ήταν στο VAR αυτό απέδειξε. Η τεχνολογία μίλησε και ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ σκόραρε το πρώτο του γκολ με τα «ερυθρόλευκα». Με δημιουργό, ουσιαστικά, τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος αδίκως βρέθηκε σε θέση οφσάιντ.

Ένα πραγματικό «ξεβράκωμα» για έναν βοηθό που ήθελε να αλλοιώσει το παιχνίδι με μία απόφαση χωρίς σκέψη. Το VAR, ωστόσο, ήρθε και του «έκλεισε το στόμα» και ο Ολυμπιακός έκανε το «2 στα 2» στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης