Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

H Φλαμένγκο «υποκλίθηκε» στα θαυματουργά παιδιά του Συλαϊδόπουλου! (photo)

H Φλαμένγκο «υποκλίθηκε» στα θαυματουργά παιδιά του Συλαϊδόπουλου! (photo)
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024 - 09:30

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του κόσμου, ο τρόπος που ήρθε η ήττα από τη Φλαμένγκο έμοιαζε... με μαχαιριά στην καρδιά των πρωταθλητών Ευρώπης του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, αλλά στον αγωνιστικό χώρο του θρυλικού Μαρακανά, ακόμη και ο πλέον δύσπιστος ΓΑΥΡΟΣ αντιλήφθηκε ότι η μεγάλη του αγάπη καλείται να διαχειριστεί τα επόμενα χρόνια έναν ανεκτίμητο ποδοσφαιρικό θησαυρό.

Mάλιστα, αυτό το αναγνώρισε η Διοίκηση της Φλαμένγκο, ο πρόεδρος Ροντόλφο Λαντίμ και ο αντιπρόεδρος Ροντρίγκο Ντανσί, με ανοιχτή επιστολή τους προς την UEFA, την CONMEBOL, τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς της, αποθέωσε τα θαυματουργά μωρά του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου.

Με λόγια που σπάνια αποτυπώνονται από τους αντιπάλους σου. Αλλά που επιβεβαιώνουν πως αυτό που έκανε αυτή η εκπληκτική ομάδα όλη την περσινή χρονιά, όπως και στο Μαρακανά, είναι η παραγωγή ποδοσφαίρου υψηλής ποιότητας. Με ταλέντο, πλάνο, στρατηγική, τακτική ορθότητα, ευ αγωνίζεσθαι.

Aναλυτικά όσα αναφέρει η επιστολή:

«Χθες βιώσαμε ακόμη μία ιστορική στιγμή για τη Φλαμένγκο μας: Κατακτήσαμε το Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20, σε ένα παιχνίδι που αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό, με σπουδαία ομάδα, Πρωταθλητή Ευρώπης στην κατηγορία, με νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεδομένα θα γίνουν μελλοντικά αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην UEFA και την CONMEBOL, που πίστεψαν στον οργανισμό μας για τη διεξαγωγή ενός όμορφου τελικού. Στη νεαρή και υπέροχη ομάδα του Ολυμπιακού, που ήξεραν πώς να παίξουν ποδόσφαιρο και πραγματικά δίνουν μεγαλύτερη αξία στο επίτευγμα. Στους εκπληκτικούς οπαδούς που, για ακόμη μία φορά, έπαιξαν μαζί με την ομάδα και βοήθησαν τα παιδιά να πετύχουν αυτή τη νίκη».

Διαβάστε επίσης