Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ακόμα και στο άδειο ΟΑΚΑ η γιούχα πάει... σύννεφο! (video)

Ακόμα και στο άδειο ΟΑΚΑ η γιούχα πάει... σύννεφο! (video)
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 - 22:34

Σε όλους τους τομείς, η κατάσταση είναι απελπιστική για τον Παναθηναϊκό. Το ΟΑΚΑ μοιάζει... έρημο και παράλληλα αναζητούνται λύσεις για να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο.

Επιστρατεύτηκαν πολλοί μηχανισμοί, όπως η γενική είσοδος 10 ευρώ, στον αγώνα με τη Λανς, καθώς και η κάλυψη των εξόδων για τους οπαδούς από την Επαρχία. Όμως χωρίς αντίκτυπο.

Η κατάσταση παραμένει έκρυθμη, αν λάβουμε υπόψη και τα όσα έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ, μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Λεβαδειακό. Μόλις σφύριξε ο διαιτητής για να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, η γιούχα που ακούστηκε στο Μαρούσι δεν έχει προηγούμενο.

Ήταν και η εικόνα που ώθησε τον κόσμο σε αυτό το σημείο. Οι Βοιωτοί έκαναν αρκετές φάσεις στα «πράσινα» καρέ και έγιναν ιδιαίτερα απειλητικοί για το «τριφύλλι». Όπως όλα δείχνουν, τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο για τον Παναθηναϊκό.

Εάν, δε, έρθει και ο αποκλεισμός από τη Λανς, την Πέμπτη (29/8), στη δεύτερη αναμέτρηση για τα play-off του Conference League, καμία γενική είσοδος και καμία κάλυψη εξόδων για τους οπαδούς από την Επαρχία δεν θα γλιτώσει το λιντσάρισμα, προς τον Ντιέγκο Αλόνσο, τους παίκτες και... όχι μόνο!

Παρακάτω το βίντεο από τη γιούχα στο ΟΑΚΑ:

Διαβάστε επίσης