Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συλαϊδόπουλος: «Ευγνωμονώ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που μου δόθηκε, το ταξίδι συνεχίζεται» (photos)

Συλαϊδόπουλος: «Ευγνωμονώ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που μου δόθηκε, το ταξίδι συνεχίζεται» (photos)
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 - 21:52

Με ένα συγκινητικό post στα social media, ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος αποχαιρέτησε τη θέση του ως προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε περήφανος για τα κατορθώματα των παικτών του, ενώ ανέφερε ότι η συνέχεια θα τον βρει στην πρώτη ομάδα, όπως είναι και τώρα. Εκεί αποτελεί έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ανάρτησή του ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος:

«Μετά από μια δεκαετία ανάπτυξης και εξέλιξης ως προπονητής και άνθρωπος στο ποδόσφαιρο νέων, είμαι έτοιμος να περάσω στο ανώτερο επίπεδο ως βοηθός προπονητή για την πρώτη ομάδα.

Ο χθεσινός συναρπαστικός τελικός του Copa Libertadores κάτω των 20 ετών στο Μαρακανά εναντίον της Φλάμένγκο σημάδεψε το τελευταίο μου παιχνίδι με αυτή την απίστευτη ομάδα παικτών και τα υποστηρικτικά άτομα που την περιβάλλουν. Ήταν τιμή μου να ηγηθώ αυτής της ομάδας τα τελευταία τρία χρόνια.

Αν και είμαι περήφανος για τους τίτλους μας, το Πρωτάθλημα Νέων Ελλάδας και το Youth League, αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει για μένα είναι ο αντίκτυπος που είχα στο να βοηθήσω όλους όσους εμπλέκονται με την ομάδα να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο των δυνατοτήτων τους και να πετύχουν τα όνειρά τους.

Είμαι ευγνώμων στον Ολυμπιακό και τα τμήματα υποδομής

για την ευκαιρία να συμμετέχω σε αυτές τις ιστορικές στιγμές.

Κάθε ταξίδι έχει έναν προορισμό, κάθε προορισμός έχει μια προέλευση.

Το ταξίδι συνεχίζεται...»

Διαβάστε επίσης