Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Φιλίπε Λουίς: «Ο Ολυμπιακός τακτικά είναι μια τέλεια ομάδα»

Φιλίπε Λουίς: «Ο Ολυμπιακός τακτικά είναι μια τέλεια ομάδα»
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 - 19:44

Η ομάδα νέων του Ολυμπιακού έχει κερδίσει το σεβασμό ολόκληρου του κόσμου. Αυτό αποδεικνύουν άλλωστε και οι δηλώσεις του προπονητή της Φλαμένγκο, Φιλίπε Λουίς, μετά τον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, αποθέωσε τον Θρύλο και τον τρόπο παιχνιδιού του, δείχνοντας πόσο υπολογίζει τους «ερυθρόλευκους» ως αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φελίπε Λουίς:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του τροπαίου. Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα με μια εξωπραγματική ομάδα. Όπως έλεγε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, δεν είναι ποτέ εύκολο να επιτεθείς απέναντι σε μια ομάδα με διάταξη 5-4-1. Προτιμήσαμε να γεμίσουμε το κέντρο αλλά ήταν δύσκολο να μπούμε μέσα στην περιοχή.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Μίλαν και την Μπάγερν και τακτικά είναι μια τέλεια ομάδα. Είναι δύσκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες αλλά τα καταφέραμε. Ήταν σημαντικό που βοήθησαν οι ποδοσφαιριστές από τον πάγκο μας. Έχω ένα σύνολο που όλοι μπορούν να βοηθήσουν και να κάνουν καλύτερη την ομάδα. Τα δύο γκολ άλλωστε ήρθαν από παίκτες που ήταν αναπληρωματικοί κι αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο»

Διαβάστε επίσης