Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η επoχή της απόλυτης εκτόξευσης του OLYMPIACOS!

Η επoχή της απόλυτης εκτόξευσης του OLYMPIACOS!
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 - 13:33
Αρθρογράφος: Αντώνης Αντωνίου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

O Βαγγέλης Μαρινάκης οραματίζεται έναν Ολυμπιακό κυρίαρχο σε όλα τα αθλήματα να διεκδικεί όχι μόνο ελληνικούς, αλλά και ευρωπαϊκούς τίτλους. Ο Ολυμπιακός των 100 χρόνων στο κυνήγι νέων ευρωπαϊκών θαυμάτων με μπροστάρη τον ηγέτη του

Οι κινήσεις και οι επενδύσεις που πραγματοποιούνται το φετινό καλοκαίρι σε ποδόσφαιρο, πόλο, βόλεϊ κινούνται προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση. Κι ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί! Μέχρι και παίκτες που έχουν ψηφιστεί κορυφαίοι του πλανήτη έπιασαν λιμάνι!

Στο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός έχει αφήσει το στίγμα του για τα καλά στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι με τις κατακτήσεις του UEFA Youth League και του Conference League και χθες έφτασε μία… ανάσα από την κατάκτηση του κορυφής του κόσμου σε επίπεδο Νέων.

Ωστόσο, αυτό που δεν έχει συνειδητοποιήσει κανείς φίλαθλος του Ολυμπιακού, αλλά και των υπόλοιπων ομάδων ότι το μεγαλείο του ΘΡΥΛΟΥ γιγαντώνεται όλο και περισσότερο και το καμαρώνει ολόκληρος πλανήτης! Η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, με τον πιο ισχυρό ηγέτη, Βαγγέλη Μαρινάκη «μεγαλώνει» όλο και περισσότερο και γίνεται κορυφαίο brand name.

Σε όποιο μέρος της «ποδοσφαιρικής» γης και αν πας η λέξη Ολυμπιακός είναι γνωστοί σε όλους και αυτό είναι το μεγάλυτερο κατόρθωμα του Βαγγέλη Μαρινάκη, από την ημέρα που ανέλαβε την ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος του κορυφαίου πολυαθλητικού Συλλόγου του πλανήτη.

Η επόχη της απόλυτης εκτόξευσης του OLYMPIACOS είναι ΕΔΩ! Ο Θρύλος που θα συμπληρώσει σε λίγους μήνες 100 χρόνια ζωής ανήκει στην ποδοσφαιρική ελίτ και το ταβάνι του, ο ουρανός! Τα καλύτερα έρχονται..

Διαβάστε επίσης