Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Γκαρθία, αλλά χωρίς Ρέτσο η αποστολή του Θρύλου! (photo)

Με Γκαρθία, αλλά χωρίς Ρέτσο η αποστολή του Θρύλου! (photo)
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 - 13:10

Πανέτοιμος και αποφασισμένος να πάρει τη νίκη κόντρα στην Καλλιθέα και να κάνει ένα ακόμη βήμα για την επιστροφή στην κορυφή, εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται, είναι ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι προσηλωμένοι στο αυριανό παιχνίδι, (26/8), επιθυμώντας να κάνουν το 2/2 στο πρωτάθλημα, το οποίο είναι και ο μεγάλος στόχος τους και τη φετινή σεζόν. Οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο με την Καλλιθέα, αν την υποτιμήσουν και θα πρέπει να τα δώσουν όλα, ώστε να φτάσουν στο πολυπόθητο τρίποντο.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει επιστήσει την προσοχή των παικτών του για το τι θα συναντήσουν αύριο και όλοι στις τάξεις της ομάδας είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100% για να επιστρέψουν με τη νίκη στον Πειραιά.

Οι παίκτες του Θρύλου έχουν συνειδητοποιήσει το πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα και είναι πανέτοιμοι να μπουν με το… μαχαίρι στα δόντια από το ξεκίνημα, για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν, παίζοντας και πάλι ωραίο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, πριν από λίγο, με τον «Μέντι» να ανακοινώνει την αποστολή για το αυριανό ματς και να συμπεριλαμβάνει για πρώτη φορά τον Ντάνι Γκαρθία. Εκτός βρίσκεται ο Ρέτσος, όπως και οι πέντε μικροί, που αγωνίστηκαν στο Διηπειρωτικό Κύπελλο Κ20 στο Μαρακανά, Κοτσίδης, Κωστούλας, Παπακανέλλος, Μουζακίτης και Μπακούλας.

Αναλυτικά η αποστολή: Αναγνωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπιανκόν, Τσικίνιο, Κοστίνια, Ντάνι Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Ζέλσον Μαρτίνς, Έσε, Μασούρας, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ.

Διαβάστε επίσης