Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάρμο: Ανακοινώνεται και πιάνει άμεσα δουλειά!

Κάρμο: Ανακοινώνεται και πιάνει άμεσα δουλειά!
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 - 12:32

Ο Nτάβιντ Κάρμο βρίσκεται στην Ελλάδα από τα ξημερώματα της Κυριακής (25/8), προκειμένου να ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα και να ενισχύσει τον Θρύλο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στόχος του προπονητή Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι να έχει μαζί του ακόμα και στο ματς με την Καλλιθέα, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι 100% με το μέρος του, αλλά εφόσον όλα πάνε καλά, θα παίξει με τη Λαμία την επόμενη Κυριακή (31/8).

Η μεταγραφή του που πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία και λογικά σήμερα θα πάρει και επίσημη μορφή με τον υψηλόσωμο άσο να ηγείται και πάλι της ερυθρόλευκης άμυνας μπαίνοντας κατευθείαν στα…βαθιά. Ο Κάρμο θα βρει άλλωστε γνώριμα πρόσωπα καθώς ο Ολυμπιακός έχει διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό τον περσινό του κορμό ενώ στην αμυντική γραμμή μόνο με τον Πιρόλα δεν έχει δουλέψει μαζί.

Αναμένεται, λοιπόν, να περάσει εντός της ημέρας από ιατρικές εξετάσεις, να ανακοινωθεί και στη συνέχεια να τεθεί στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Μάλιστα, το πιθανότερο είναι πως θα δώσει το παρών και στην απογευματινή προπόνηση των ερυθρολεύκων.

Διαβάστε επίσης