Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μετά το δεκάρικο έρχεται το «PAO Tours»: Συνεχίζονται οι… προσφορές για να γεμίσει το άδειο ΟΑΚΑ!

Μετά το δεκάρικο έρχεται το «PAO Tours»: Συνεχίζονται οι… προσφορές για να γεμίσει το άδειο ΟΑΚΑ!
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 - 15:41

Τα «αυγά και τα πασχάλια» φαίνεται ότι έχουν χάσει στον Παναθηναϊκό, ειδικά με το κακό ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Ο κόσμος δείχνει μία «απέχθεια» στο ΟΑΚΑ και την ποδοσφαιρική ομάδα, με τους «πράσινους» να μηχανεύονται κάθε μέσο, προκειμένου να σώσουν το… καράβι από τα βράχια.

Μετά τις συνθήκες κινηματογράφου και τη γενική είσοδο 10 ευρώ, τώρα έρχεται και το «PAO Tours». Ειδικότερα, ο Παναθηναϊκός καλύπτει τα έσοδα της μετακίνησης των οπαδών από την περιφέρεια και, πιο συγκεκριμένα, για πόλεις όπως: Πάτρα, Ναύπλιο, Καλαμάτα, Πύργος, Κόρινθος, Χαλκίδα, Αλιβέρι, Καρπενήσι, Αυλώνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κέρκυρα και Κεφαλονιά.

Απελπισία που δεν αρμόζει σε έναν «πρέσβη», τουλάχιστον βάσει των όσων λένε και οι ίδιοι οι άνθρωποι και ο κόσμος του «τριφυλλιού». Αν και την Ελλάδα στην Ευρώπη την κάνει υπερήφανη άλλος. Ο Ολυμπιακός που κατακτά τρόπαια, εντός και εκτός συνόρων και δεν παρακαλάει τους οπαδούς του να έρθουν στο γήπεδο.

Και όλα αυτά για να δουν έναν αποκλεισμό που μοιάζει σχεδόν δεδομένος. Απέναντι στην πολύ ανώτερη Λανς, για μία διοργάνωση που αποκαλούσαν, μέχρι πρότινος, Milko Cup. Κι όμως, μετά τα προκριματικά… δεν μπορούν τα παλικάρια. Ούτε του Παναθηναϊκού, αλλά ούτε και της ΑΕΚ.

Οπότε, όλα αυτά όχι μόνο γίνονται από ανάγκη, αλλά σκοπό έχουν να πανηγυριστεί ένας αποκλεισμός, όπως έγινε και με τον Άγιαξ. Νέα λαϊκά δικαστήρια «μυρίζουν» και στο «τριφύλλι» κάνουν ότι μπορούν για να αποφύγουν το λιντσάρισμα.

Όμως, με τέτοιες κινήσεις ένα είναι σίγουρο. Το «πρεστίζ» του… πρέσβη στη Ευρώπη έχει καταστραφεί. Και τα tour είναι, μάλλον, μεσα στο πνεύμα του σλόγκαν «Μένουμε Ελλάδα», το οποίο θα υιοθετηθεί και φέτος, όπως φαίνεται.

Διαβάστε επίσης