Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η επικρατέστερη ενδεκάδα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φλαμένγκο

Η επικρατέστερη ενδεκάδα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φλαμένγκο
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 - 14:13

Ώρα… Διηπειρωτικού για τους Νέους του Ολυμπιακού, απέναντι στην Φλαμένγκο. Τους «ερυθρόλευκους» θα κοουτσάρει στο μεγάλο παιχνίδι, ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του και τον νέο τεχνικό της ομάδας, Ρομέν Πιτό και ο σχηματισμός που αναμένεται να εμπιστευτεί είναι το 3-4-2-1, το οποίο και έφερε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης, επικρατώντας απέναντι σε μεγάλες ομάδες, όπως η Μπάγερν Μονάχου, η Μίλαν, η Ίντερ και όχι μόνο. Ο σχηματισμός αυτός δύσκολα θα άλλαζε και ήδη οι «πέντε» που έκαναν προετοιμασία με την πρώτη ομάδα των «ερυθρόλευκων», θα πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα του Έλληνα προπονητή.

Αναλυτικότερα, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Νίκος Μπότης που αποκτήθηκε από την Ίντερ, θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, αντί του Σίνα, που πήγε στην Πορτογαλία για την Ρίο Άβε. Στο κέντρο της άμυνας, η τριάδα των «ερυθρόλευκων» θα αποτελείται από τον Κουτσίδη που θα είναι η «κολώνα» της ανασταλτικής γραμμής και δίπλα του θα έχει τους Παναγάκο και Πρεκατέ. Δεν υπάρχει πλέον ο στόπερ Κωστούλας που πήγε στην Ρίο Άβε και ο Κουτσογούλας που είναι… κάτοικος Σερρών.

Σε ό,τι αφορά τη μεσαία γραμμή, το δίδυμο των Μπακούλα και Μουζακίτη, που εντυπωσίασε και με την πρώτη ομάδα στα φιλικά προετοιμασίας δε θα μπορούσε να «σπάσει» και ο Αλαφάκης θα πάει αριστερά και ο Δάμα δεξιά. Από εκεί και πέρα, ο Μπάμπης Κωστούλας που έπαιξε και ένα ημίχρονο ως βασικός στον Βόλο με την πρώτη ομάδα, θα είναι η «αιχμή του δόρατος» για τους πρωταθλητές Ευρώπης και από πίσω του θα κινούνται οι Αντώνης Παπακανέλλος και Σταύρος Πνευμονίδης.

Διαβάστε επίσης