Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όσα οι άλλοι ονειρεύονται, ο Ολυμπιακός τα ζει!

Όσα οι άλλοι ονειρεύονται, ο Ολυμπιακός τα ζει!
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 - 10:59

Μία μοναδική εμπειρία είναι έτοιμοι να ζήσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τη Φλαμένγκο, σε ένα γήπεδο καθ' όλα ιστορικό, το «Μαρακανά».

Ένας πραγματικός ναός του ποδοσφαίρου, εκεί όπου η Εθνική Ομάδα της Βραζιλίας του Θρυλικού Πελέ, έγραψε «χρυσές» σελίδες στην ιστορία της. Για πολλούς αθλητές το να παίξουν σε αυτό το στάδιο είναι «όνειρο». Κι όμως, για τους πιτσιρικάδες του Θρύλου αποτελεί μία πραγματικότητα.

Η ευκαιρία που έχουν είναι τεράστια, από κάθε άποψη. Από τη μία, το τρόπαιο του Πρωταθλητή Κόσμου, ουσιαστικά. Το Διηπειρωτικό Κύπελλο θα αποτελέσει την κορωνίδα σε μία εξαιρετική πορεία. Από την άλλη, η εμπειρία του να βρίσκεσαι σε αυτό το γήπεδο και να αγωνίζεσαι, με στόχο έναν τίτλο.

Πολύ λίγοι ποδοσφαιριστές έχουν καταφέρει να αγωνιστούν στο «Μαρακανά», και ας βρίσκονται σε κορυφαίο επίπεδο. Άνθρωποι, που αποτελούν ορόσημο για το άθλημα και όμως. Αυτό το όνειρο δεν το εκπλήρωσαν ακόμα.

Κάτι τέτοιο θα γίνει με τους Νέους του Ολυμπιακού. Έχοντας διαγράψει μία καταπληκτική πορεία, το να ζήσουν αυτό το πράγμα τους δίνει έξτρα πόντους, στη συνέχεια της καριέρας τους. Δεν είναι και λίγο, άλλωστε, να έχει παίξει κάποιος στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Φυσικά, σε όλα αυτά, συμπεριλαμβάνονται και οι ικανότητες που διαθέτουν. Αυτές που οδήγησαν τον Θρύλο στην κατάκτηση του Youth League, που αποτελεί την αφορμή για να ζήσουν οι «ερυθρόλευκοι» την εμπειρία του «Μαρακανά». Και αυτές που μπορούν να τον οδηγήσουν στην κορυφή της κόσμου, εφόσον λήξει με νίκη του Ολυμπιακού ο τελικός του Διηπειρωτικού!

Διαβάστε επίσης