Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Οι σκέψεις του Συλαϊδόπουλου για το παιχνίδι με τη Φλαμένγκο

Οι σκέψεις του Συλαϊδόπουλου για το παιχνίδι με τη Φλαμένγκο
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 - 10:15

Όπως πάντα, ο Συλαϊδόπουλος, δουλεύει στο κομμάτι της τακτικής σε άριστο βαθμό και απέναντι στους Βραζιλιάνους, όταν η ομάδα θα αμύνεται το 3-4-3 θα μετατρέπεται σε 5-4-1. Οι τρεις στόπερ θα χρειαστεί και πάλι να έχουν εξαιρετικές αλληλοκαλύψεις, οι μπακ-χαφ Δάμα και Αλαφάκης, να παίζουν όλη την πλευρά, αλλά να βοηθάνε και την τριάδα των αμυντικών, ενώ και οι δύο κεντρικοί χαφ, Μουζακίτης και Μπακούλας, θα πρέπει να είναι… ετοιμοπόλεμοι, για να παίξουν το ρόλο του τρίτου στόπερ, όταν χρειαστεί. Χθες πάντως, οι πιτσιρικάδες του θρύλου, είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν λίγο, παίζοντας μπάλα με τους ντόπιους, σε παραλίες της χώρας του καφέ.

Από εκεί και πέρα, η Φλαμένγκο ήρθε ισόπαλη με 2-2, με την Ιντερνασιονάλ, σε ένα παιχνίδι το οποίο ξεκίνησε με τους Μπαρόν, Ροτζέριο, Χουάν, Βιειρά, Μεντέιρος, Τζερμάνο, Λίμα, Λακέντρα, Ολιβέιρα, Πεντρίνιο και Ροντριγκίνιο. Τα γκολ για την αντίπαλο των «ερυθρόλευκων» πέτυχαν οι Τζερμάνο, με πέναλτι και ο Λουίς Αουσέλιο που μπήκε σαν αλλαγή.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Μπότη, Κουράκλη, Έξαρχο, Κουτσόπουλο, Κουτσίδη, Αλαφάκη, Καρκατσάλη, Πλειώνη, Πρεκατέ, Δάμα, Παναγάκο, Ρολάκη, Λιατσικούρα, Μουζακίτη, Πλι, Τουφάκη, Λίγδα, Λώλη, Μπακούλα, Πνευμονίδη, Κωστούλα, Παπακανέλλο, Τζαμαλή.

Διαβάστε επίσης