Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Με στόχο την κορυφή του κόσμου οι Νέοι του Ολυμπιακού!

Με στόχο την κορυφή του κόσμου οι Νέοι του Ολυμπιακού!
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 - 09:53

Η μεγάλη μέρα έφτασε! Ο Ολυμπιακός και η ομάδα Νέων του συλλόγου διεκδικούν την κορυφή του Κόσμου, έχοντας κατακτήσει ήδη αυτή της Ευρώπης, σε ένα ακόμα «ραντεβού» με την ιστορία.

Αντίπαλος η Φλαμένγκο, το βράδυ του Σαββάτου (24/8, 22:00), με φόντο το Διηπειρωτικό Κύπελλο, κάτω των 20 ετών. Όλα αυτά σε ένα από τα πιο ιστορικά γήπεδα του πλανήτη, το «Μαρακανά». Εκεί όπου δεν έχουν καταφέρει να παίξουν κορυφαίοι αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ανά τα χρόνια, οι πιτσιρικάδες του Θρύλου είναι έτοιμοι να προσθέσουν ακόμα ένα τρόπαιο στην πλούσια «ερυθρόλευκη» συλλογή.

Το αποκορύφωμα μίας σπουδαίας πορείας για τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο και τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι πριν λίγους μήνες κατέκτησαν το Youth League, διαγράφοντας μία επική πορεία. Τα δυνατότερα μεγαθήρια, όπως η Ίντερ, η Μπάγερν Μονάχου και η Μίλαν «λύγισαν» μπροστά στο μεγαλείο του Θρύλου, και το ίδιο θέλουν να κάνουν οι Πειραιώτες και με τη Φλαμένγκο.

Μία τεράστια ευκαιρία, ακόμα μία για τους παίκτες της Κ19 των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν έξτρα πόντους, στο να μπουν στη «μάχη» για τη διεκδίκηση μίας θέσης, στην πρώτη ομάδα. Αυτοί, άλλωστε, αποτελούν το αύριο του συλλόγου και θα χτίσουν την επόμενη ημέρα του. Βλέπουμε ήδη παίκτες, οι οποίοι διαπρέπουν στην πρώτη ομάδα και προέρχονται από τα «σπλάχνα» της.

Ο λόγος για τον Θεοφάνη Μπακούλα, τον Χρήστο Μουζακίτη, τον Χαράλαμπο Κωστούλα, τον Αντώνη Παπακανέλλο και τον Ισίδωρο Κουτσίδη. Πέντε ποδοσφαιριστές που έβγαλαν «μάτια» κατά την προετοιμασία του Θρύλου και διεκδικούν στα «ίσια» μία θέση στο βασικό ρόστερ. Όλα αυτά, ως συνέχεια της καταπληκτικής τους πορείας με την ομάδα Νέων.

Αυτό πρέπει να έχουν οι υπόλοιποι σαν «οδηγό», και παιχνίδια, όπως το επερχόμενο με τη Φλαμένγκο να τα βλέπουν σαν μία ευκαιρία που πρέπει να αρπάξουν από τα «μαλλιά». Η συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο του «Μαρακανά».

Εκεί όπου ο Ολυμπιακός θέλει να ζήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία, διεκδικώντας παράλληλα το Διηπειρωτικό, ένα τρόπαιο που θα απογειώσει τη φήμη αυτής της ομάδας ακόμα περισσότερο.

Διαβάστε επίσης