Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με φόντο ακόμα μία κορυφή οι Θρυλικοί πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού!

Με φόντο ακόμα μία κορυφή οι Θρυλικοί πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού!
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 - 00:03

Η μεγάλη στιγμή για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού έφτασε! Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο μυθικό «Μαρακανά» τη Φλαμένγκο, το βράδυ του Σαββάτου (24/8, 22:00). Στόχος η κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου και η ολοκλήρωση μίας πορείας... μυθικής!

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό στην Ευρώπη, κατακτώντας το Youth League. Με μαγικό ποδόσφαιρο και πίστη, επικράτησαν απέναντι σε τρομερές ομάδες, όπως η Ίντερ, η Μπάγερν Μονάχου και η Μίλαν.

Τώρα, ήρθε η ώρα αυτή η ομάδα να κάνει τη φήμη της παγκόσμια. Αυτό σίγουρα θα γίνει, αφού οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν σε ένα γήπεδο, στο οποίο δεν έχουν καταφέρει να το κάνουν αυτό αστέρες παγκόσμιας κλάσης. Από εκεί και πέρα, όμως υπάρχει και το διακύβευμα. Αυτό δεν είναι άλλο, από το ίδιο τον Διηπειρωτικό Κύπελλο, την κούπα που αναδεικνύει ουσιαστικά τον πρωταθλητή κόσμου.

Μία τέτοια επιτυχία θα ολοκληρώσει με τον ιδανικότερο τρόπο το ιστορικό επίτευγμα των μυθικών «μωρών» του Θρύλου. Αν και δείχνουν, πλέον, ότι έχουν μεγαλώσει. Πέντε παίκτες εξ αυτών βρέθηκαν, μην ξεχνάμε, στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Έβγαλαν «μάτια» και τώρα διεκδικούν στα ίσια μία θέση στο βασικό ρόστερ.

Θεοφάνης Μπακούλας, Χρήστος Μουζακίτης, Χαράλαμπος Κωστούλας, Αντώνης Παπακανέλλος και Ισίδωρος Κουτσίδης αποτελούν «οδηγό» για τα υπόλοιπα παιδιά, τα οποία θέλουν να ζήσουν το δικό τους όνειρο, και να αποτελούν σημαντικά μέλη της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.

Επιτυχίες σαν το Youth League δίνουν αυτή την ευκαιρία. Φανταστείτε αν έρθει και το Διηπειρωτικό Νέων. Ο απόλυτος τρόπος να κλείσει ένας «μαγικός» κύκλος, αυτής της ομάδας, και να ανοίξει ένας νέος, με ελπίδες και όραμα.

Για αυτό υπάρχουν τόσο οι κατάλληλες «δομές», όσο και η σωστή νοοτροπία. Αυτή οδηγεί τον Ολυμπιακό και αυτή θα είναι που θα τον κατευθύνει και στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου. Στόχος των «ερυθρόλευκων» να διασκεδάσουν αυτή την εμπειρία, πρωτίστως. Ωστόσο, δεν βρίσκονται στη Βραζιλία για τουρισμό, κάθε άλλο μάλιστα. Η σκληρή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις μας προϊδεάζει για μία πολύ καλή εμφάνιση, από πλευράς Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες δεν θα παραδοθούν αμαχητί και θα τα δώσουν όλα, με σκοπό να πάρουν ακόμα μία κούπα και να αποδείξουν, και πάλι, ότι το μέλλον μόνο λαμπρό μπορεί να είναι για αυτόν τον σύλλογο.

Διαβάστε επίσης