Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ερυθρόλευκος» και ο Πύργος για τον Θρύλο! (photos)

«Ερυθρόλευκος» και ο Πύργος για τον Θρύλο! (photos)
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 - 22:24

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η περιήγηση του Ολυμπιακού, ανά την Ελλάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» αποθεώνονται σε κάθε γωνιά της χώρας μας, κάτι που έγινε και στον Πύργο, το απόγευμα της Παρασκευής (23/8).

Το τρόπαιο του Conference League βρέθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης, την ίδια ώρα που αυτό του Youth League βρίσκεται στη Βραζιλία, για τον μεγάλο τελικό του Θρύλου, με φόντο το Διηπειρωτικό Κύπελλο. Φυσικά, έγινε «χαμός» για ακόμα μία φορά.

Παντού ερυθρόλευκα, φωνές και συνθήματα, τα οποία «σκέπασαν» την πόλη του Νομού Ηλείας. Παράλληλα, αμέτρητες ήταν και οι φωτογραφίες με την κούπα που σήκωσε ο Θρύλος μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια, τον περασμένο Μάϊο.

Ξεχώρισε το δυναμικό παρών των ακαδημιών του Ολυμπιακού στον Πύργο. Το μέλλον του συλλόγου ήταν και πάλι εκεί, δίνοντας ακόμα περισσότερο «χρώμα», στην ξεχωριστή αυτή γιορτή.

Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική και άκρως Θρυλική. Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στη Λήμνο, στις 27 Αυγούστου (19:30, Έξω από το Δημαρχείο).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές από την επίσκεψη του Ολυμπιακού στον Βόλο, μέσα από τον φωτογραφικό φακό της ΠΑΕ Ολυμπιακός:



Διαβάστε επίσης