Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μουζακίτης και ο ρόλος που μπορεί να τον κάνει απαραίτητο μέλος στο ρόστερ του Ολυμπιακού!

Ο Μουζακίτης και ο ρόλος που μπορεί να τον κάνει απαραίτητο μέλος στο ρόστερ του Ολυμπιακού!
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 - 21:18

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη Βραζιλία, για τη μεγάλη αποστολή της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, με φόντο την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, βρίσκονται και οι πέντε ποδοσφαιριστές που έκαναν προετοιμασία με την πρώτη ομάδα. Αυτό που έδειξαν είναι ότι αυτή είναι μονάχα η αρχή.

Άπαντες εξ αυτώ αποτέλεσαν καίριες λύσεις για το παιχνίδι του Θρύλου. Μάλιστα, φαίνεται ότι διεκδικούν μία θέση στο βασικό ρόστερ στα ίσια. Ανάμεσα σε αυτούς και ένας ποδοσφαιριστής που έβγαλε μάτια, ειδικά στα πρώτα ματς. Ο λόγος για τον Χρήστο Μουζακίτη.

Ένας παίκτης που ταιριάζει «γάντι» με τα όσα ζητά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Βοηθάει τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά ο νεαρός Έλληνας μεσοεπιθετικός. Κλέβει μπάλες, δημιουργεί και τελειώνει φάσεις, ενώ το κυριότερο είναι ότι πρεσάρει ασταμάτητα. Επιπλέον, ο 17χρονος χαφ έχει μία... θετική ροπή προς τις στατικές φάσεις και το να βοηθάει, μέσω αυτών.

Καλός στο κάθετο ποδόσφαιρο, και σίγουρα θα φτιάξει και όποιες αδυναμίες έχει, μεγαλώνοντας. Μπορεί στον Ολυμπιακό να έχει έναν ρόλο που μπορεί να τον κάνει απόλυτα χρήσιμο. Στα φιλικά, τουλάχιστον, δοκιμάστηκε πίσω από τον επιθετικό, κάνοντας εξαιρετικά παιχνίδια.

Ο Τσικίνιο φαίνεται ότι θα παίζει εκεί, από εδώ και πέρα, και αυτό που θα χρειαστεί σίγουρα είναι μερικές «ανάσες». Ο Μουζακίτης απέδειξε ότι μπορεί να τις δώσει, αποτελώντας έναν από τους πιο καθοριστικούς παίκτες του Ολυμπιακού, στο επιθετικό του κομμάτι, κατά τη διάρκεια της pre-season και των φιλικών.

Μέσα από αυτή την εμπειρία θα μπορέσει να «εκτοξεύσει» τα προτερήματά του και, παράλληλα, να βελτιώσει τις αδυναμίες του. Ειδικά με έναν παίκτη όπως ο Πορτογάλος, μπροστά του, μπορεί όχι μόνο να μάθει πολλά, αλλά και να αυξήσει το κίνητρό του, δείχνοντάς μας πολύ ωραία πράγματα.

Διαβάστε επίσης