Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Γενική είσοδος 10 ευρώ μπας και γυρίσει η «μαχητική ψυχή» στο άδειο ΟΑΚΑ!

Γενική είσοδος 10 ευρώ μπας και γυρίσει η «μαχητική ψυχή» στο άδειο ΟΑΚΑ!
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 - 20:33

Τα πράγματα το τελευταίο διάστημα δεν πάνε καθόλου καλά για τον Παναθηναϊκό. Κάτι ο αποκλεισμός από τον Άγιαξ, κάτι η ήττα από τη Λανς, και μέσα σε όλα αυτά και ένα ΟΑΚΑ γεμάτο... άδειες καρέκλες.

Σε ένα τέτοιο σκηνικό οι «πράσινοι» ηττήθηκαν και από τον Αστέρα Τρίπολης, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League. Όπως καταλαβαίνετε, η όρεξη του κόσμου να πάει να δει την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο έχει «κοπεί».

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προσπαθούν να βρουν ένα αποκούμπι, προκειμένου να μην συνεχιστούν τα «λαϊκά δικαστήρια» που έχουν αρχίσει από την περασμένη σεζόν. Καταλαβαίνουν ότι το... καράβι βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και προσπαθούν να σώσουν ότι σώζεται.

Δεν εξηγείται αλλιώς η γενική είσοδος 10 ευρώ σε αγώνα Ευρώπης. Μάλλον ο αγώνας είναι πολύ κρίσιμος για... Milko Cup, από το οποίο το «τριφύλλι» κινδυνεύει να αποκλειστεί από τη Λανς. Δύσκολα τα πράγματα για το «τριφύλλι», το οποίο δεν μπόρεσε να σώσει την Πέμπτη ούτε η διαιτησία.

Οι ύστατες προσπάθειες του Παναθηναϊκού, ώστε να αποφευχθεί νέο λιντσάρισμα είναι κάτι ανεπανάληπτο. Γενική είσοδος σε παιχνίδι ευρωπαϊκής διοργάνωσης, την οποία πέρασαν για... χοροεσπερίδα.

Απ' ότι φαίνεται η «μαχητική ψυχή» λείπει εδώ και καιρό και όπως όλα δείχνουν, ούτε το δεκάρικο τη σώζει.

Διαβάστε επίσης

Εξελίξεις με Κάρμο

Εξελίξεις με Κάρμο

Εκτός αποστολής από το παιχνίδι της Πόρτο με τη Ρίο Άβε ο Ανγκολέζος αμυντικός.