Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Στην τελική ευθεία για τη μεγάλη μάχη οι νέοι του Ολυμπιακού! (photos)

Στην τελική ευθεία για τη μεγάλη μάχη οι νέοι του Ολυμπιακού! (photos)
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 - 19:04

Το βράδυ του Σαββάτου (24/8, 22:00), ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να γράψει ακόμα μία «χρυσή» σελίδα στην πλούσια ιστορία του. Ο τελικός του «Μαρακανά» για το Διηπειρωτικό Νέων, με αντίπαλο τη Φλαμένγκο, αποτελεί μία σπουδαία ευκαιρία για τους πιτσιρικάδες του Θρύλου, θέλοντας να βάλουν το «κερασάκι στην τούρτα» μίας τρομερή πορείας, που έλαβε χώρα τους τελευταίους μήνες.

Ο Σωτήρης Συλαίδόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του ετοιμάζονται να ζήσουν μία τρομερή εμπειρία, σε ένα από τα πιο ιστορικά γήπεδα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Όμως, το ότι θέλουν να διασκεδάσουν σε αυτό το ματς, δεν σημαίνει ότι ο στόχος αλλάζει.

Αυτός είναι ένας, η κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, τη συνέχεια του Youth League. Οι ρυθμοί στις προπονήσεις είναι υψηλοί, με την επιρροή του Μεντιλίμπαρ να είναι ισχυρή, ακόμα και εκεί. Ο Θρύλος ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη στο προπονητικό κέντρο της Φλουμινένσε, και οι παίκτες τα δίνουν όλα, ώστε να είναι πανέτοιμοι για το Σαββατιάτικο ματς.

«Οδηγός» οι πέντε παίκτες που βρέθηκαν στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της πρώτης ομάδας (Μουζακίτης, Μπακούλας, Παπακανέλλος, Κουτσίδης, Κωστούλας) και, λίγο ή πολύ, διεκδικούν μία θέση στο βασικό ρόστερ. Αυτοί οι παίκτες αποτελούν κίνητρο για τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες των Πειραιωτών, που κυνηγούν το κάτι παραπάνω, μαζί με την άνοδο και την παραμονή στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Παιχνίδια όπως αυτό με τη Φλαμένγκο, αλλά και της περασμένης σεζόν, κατά τη μυθική πορεία στην Ευρώπη, αποτελούν σημαντικά «σκαλοπάτια», ώστε πολλοί ποδοσφαιριστές να βελτιώνονται συνεχώς και να κάνουν πράξη το όνειρό τους.

Παρακάτω κάποια πλάνα από την προπόνηση του Ολυμπιακού την Παρασκευή (23/8) στο προπονητικό κέντρο της Φλουμινένσε:

Διαβάστε επίσης

Εξελίξεις με Κάρμο

Εξελίξεις με Κάρμο

Εκτός αποστολής από το παιχνίδι της Πόρτο με τη Ρίο Άβε ο Ανγκολέζος αμυντικός.