Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Οι Νέοι του Ολυμπιακού ανεβάζουν «ταχύτητες» με φόντο τον τελικό του Διηπειρωτικού και την κούπα!(photo)

Οι Νέοι του Ολυμπιακού ανεβάζουν «ταχύτητες» με φόντο τον τελικό του Διηπειρωτικού και την κούπα!(photo)
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 - 23:50

Η μεγάλη ημέρα όλο και πλησιάζει για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Το Διηπειρωτικό Κύπελλο βρίσκεται υπό διεκδίκηση, στο παιχνίδι με αντίπαλο την Φλαμένγκο, το βράδυ του Σαββάτου (24/8, 22:00).

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βλέψεις για ακόμα μία κούπα, αυτή τη φορά με παγκόσμιο υπόβαθρο. Το αποκορύφωμα, επί της ουσίας, για τη σπουδαία πορεία της περασμένης σεζόν και την κατάκτηση του Conference League, στον τελικό με τη Μίλαν στη Νιόν.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του απολαμβάνουν το ταξίδι τους στην Βραζιλία, την ίδια στιγμή που έχουν το βλέμμα τους προσηλωμένο στη νίκη, που θα κάνει το ευρωπαϊκό μεγαλείο του Θρύλου... παγκόσμιο. Η δουλειά δεν σταματά, αντίθετα γίνεται όλο και πιο σκληρή.

Συνεργάτης του Μεντιλίμπαρ ο Έλληνας τεχνικός, άλλωστε, ξέρει να πατάει δυναμικά το «γκάζι», ώστε να κάνει καλύτερους τους ποδοσφαιριστές του. Δεν έχει αφομοιώσει βέβαια μονάχα αυτό από τον Βάσκο τεχνικό, αλλά και τη δυνατότητα να βγάζει τον καλύτερο εαυτό του από τους παίκτες.

Αυτό αποτελεί ακόμα ένα «όπλο» για την επερχόμενη μάχη των πιτσιρικάδων του Θρύλου, για τους οποίους το μέλλον είναι «λαμπρό». Τέτοιες επιτυχίες ανοίγουν το δρόμο, ώστε να γίνουν αυτοί η βάση της ομάδας του «αύριο».

Άπαντες ρίχνουν πολύ σκληρή δουλειά στη Βραζιλία και δείχνουν ότι έχουν το πείσμα, το οποίο μπορεί να τους ανεβάσει επίπεδο. Διότι αν δεν υπάρχει θέληση, δεν έρχονται τα υπόλοιπα. Και οι πιτσιρικάδες του Θρύλου έχουν... μπόλικη από αυτή.

Μόνο τυχαία δεν ήταν άλλωστε η παρουσία των Μουζακίτη, Μπακούλα, Κωστούλα, Παπακανέλλου και Κουτσίδη, στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Αποτέλεσαν πρωταγωνιστές για τον Ολυμπιακό και αυτό δεν έγινε από... σπόντα, αλλά μέσω προπόνησης και συνεχούς προόδου.

Στον ίδιο δρόμο θέλουν να βαδίσουν και οι υπόλοιποι, αν αναλογιστούμε όσα βλέπουμε στις φωτογραφίες από τις προπονήσεις στο Ρίο. Προσήλωση στο στόχο και κίνητρο πολύ υψηλό, εν όψει της συνέχειας και του μεγάλου τελικού που έρχεται.

Οι φωτογραφίες από την προπόνηση του Ολυμπιακού την Πέμπτη στη Βραζιλία:

Διαβάστε επίσης