Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αδέρφια μια ζωή! Μέλος του Δ.Σ του Ερυθρού Αστέρα, φωτογραφήθηκε με την Ευρωκούπα! (photo)

Αδέρφια μια ζωή! Μέλος του Δ.Σ του Ερυθρού Αστέρα, φωτογραφήθηκε με την Ευρωκούπα! (photo)
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 - 09:00

Ίδιο χρώμα, ίδιες αντιλήψεις και μια οπαδική φιλία, η οποία αναζωπυρώνεται αντί να εξασθενεί με το πέρασμα των χρόνων, είναι αυτά που συνδέουν στενά τους δύο συλλόγους. Η κοινή πορεία τους ξεκινά 38 χρόνια πριν (1986), από έναν ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό αγώνα του Ερυθρού Αστέρα απέναντι στον “αιώνιο” αντίπαλο του Ολυμπιακού, Παναθηναϊκό.

Τον περασμένο Ιούνιο μάλιστα οι δύο ομάδες υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού και τα 80 του Ερυθρού Αστέρα. Μάλιστα αυτή η δυνατή φιλία φάνηκε και στην Ύδρα με την περιοδεία των Ευρωπαϊκά.

Θα πει κανείς τώρα που κολλάει ο Ερυθρός Αστέρας με την περιοδεία των Ευρωπαϊκών; Ιδού η απάντηση, εκτός των ΓΑΥΡΩΝ, που μετέτρεψαν τον δρόμο κάτω από την Σχολή Εμποροπλοιάρχων σε ένα μικρό Καραϊσκάκη, στο σημείο βρέθηκε και ο Στόγιαν Βούικο, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ερυθρού Αστέρα.

Ο παράγοντας της σέρβικης ομάδας κάνει διακοπές στο νησί και δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο σημείο, όπου είχε τοποθετηθεί η κούπα του Conference League. Μάλιστα, ο Στόγιαν Βούικο φωτογραφήθηκε με το βαρύτιμο τρόπαιο.

Διαβάστε επίσης