Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Συλαϊδόπουλος: «Πολύ μεγάλο το κίνητρο για την κατάκτηση του Διηπειρωτικού»

Συλαϊδόπουλος: «Πολύ μεγάλο το κίνητρο για την κατάκτηση του Διηπειρωτικού»
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024 - 22:22

Τον Ολυμπιακό Κ19 απέναντι στην Φλαμένγκο, θα κοουτσάρει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ο οποίος, κατά την αναχώρηση της ομάδας στο αεροδρόμιο, τόνισε ότι: «Μιλάμε για παιδιά, αλλά το πιο σημαντικό είναι να αποκτήσουμε εμπειρίες, να μεγαλώσουμε από αυτές τις διαδικασίες, το να παίξουμε ένα παιχνίδι τόσο σημαντικό μέσα στο Μαρακανά, μέσα από ένα υπερατλαντικό ταξίδι, αλλά είναι τόσο μεγάλο το κίνητρο για την κατάκτηση του τίτλου και η προσμονή που όλα αυτά περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Φανταστείτε πόσοι μεγάλοι παίκτες δεν έχουν παίξει στο Μαρακανά και σε εμάς δίνεται αυτή η δυνατότητα».

Σημειώνεται πως το έργο του Ολυμπιακού απέναντι στην Φλαμένγκο δεν θα είναι εύκολο, αφού θα βρει απέναντι του ένα πολύ ισχυρό κλαμπ. Μάλιστα, μια ματιά να ρίξει κανείς στο ρόστερ, θα διαπιστώσει πως υπάρχει ποδοσφαιριστής που κοστολογείται 12 εκατ. ευρώ, στο ρόστερ των μικρών της Φλαμένγκο. Ο λόγος για τον μεσοεπιθετικό, Λοράν ο οποίος κάνει πάταγο και έχει μπει στο μπλοκάκι των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.

Δεν είναι τυχαίο πως ο έγκυρος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο έγραψε πως ο Λοράν παρακολουθείται στενά από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι ενώ ενδιαφέρον έχουν δείξει και οι Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 18χρονος άσος, αποτελεί βασικό στέλεχος της U20 της Φλαμένγκο ενώ στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες όπου η ομάδα του νίκησε με 2-1 την Μπόκα Τζούνιορς είχε γκολ και ασίστ.

Διαβάστε επίσης