Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Μπαλτάκος και ρεπόρτερ ΑΕΚ βγάζουν στη σέντρα τα εργαλεία

Ο Μπαλτάκος και ρεπόρτερ ΑΕΚ βγάζουν στη σέντρα τα εργαλεία
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024 - 21:03

Δεν άφησαν που δεν άφησαν τίποτα όρθιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάνουν και όνειρα ότι τάχα μπορούν να κάνουν επίδειξη δύναμης. Όμως, το μόνο που καταφέρνουν είναι να επιβεβαιώσουν την πραγματικότητα, καθώς από τον πανικό τους και τους γελοίους ισχυρισμούς βγαίνει το συμπέρασμα ότι είχαν βυθίσει τη διαιτησία στον βόθρο και το μόνο που καταφέρνουν είναι να βγάζουν στη σέντρα τα «εργαλεία». Κάποιους διαιτητές, πάντα αγωνιστική η κριτική, που σφύριζαν υπέρ συγκεκριμένων ομάδων και έκαναν λάθη μόνο εναντίον άλλων συγκεκριμένων.

Η κωμωδία τους, με πρωταγωνιστή τον Μπαλτάκο αλλά και κάποιους ρεπόρτερ ΑΕΚ που κατά σύμπτωση τον... ακολουθούν έχει να κάνει με τους εννέα διαιτητές που κόπηκαν από τον πίνακα της Super League. Κλαίνε για τους ρέφερι που πήγαν σπίτια τους, όμως με αυτά που κάνουν επιβεβαιώνουν ότι σωστά έγιναν οι ριζικές αλλαγές από τον αρχιδιαιτητή Στεφάν Λανουά. Αλλιώς δεν θα έμπαιναν «ασπίδα» ο Μπαλτάκος και ο επικοινωνιακός μηχανισμός με... άρωμα ΑΕΚ.

Ο δε Μπαλτάκος το... προχωράει ακόμη περισσότερο. Ως τι έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ομοσπονδίας της Γαλλίας; Πλέον δεν είναι πρόεδρος της ΕΠΟ, ενώ, ακόμη και όταν ήταν, αποτελεί κοινό μυστικό ότι δεν διοικούσε αυτός την ΕΠΟ αλλά ο Μελισσανίδης (σ.σ. δήλωσε ότι τον ενθάρρυνε ο πρώην ιδιοκτήτης της ΑΕΚ) με την Ρίζου που, σύμφωνα με πληροφορίες, τον πρότειναν για την καρέκλα και τον ψήφισαν οι ποδοσφαιρικές ενώσεις, που ψήφιζαν ότι τους έλεγαν! Τώρα ο Μπαλτάκος προσπαθεί να επωφεληθεί με αφορμή της «συμμαχία» ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ελπίζει ότι θα φιλοτιμηθεί ο Αλαφούζος, ώστε να τον κάνει πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

Το σόου ξεκίνησε από την Κυριακή (18/8). Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος ξαφνικά βρέθηκε να κάνει δηλώσεις, στον ΣΚΑΪ του Αλαφούζου, για το ότι κόπηκαν εννέα διαιτητές και να βάζει μπροστά ότι κόπηκαν κάποιοι διεθνείς. «Πως έγινε αυτό; Μου κάνει μεγάλη εντύπωση όλο αυτό το πράγμα. Τους ήξερε (σ.σ. ο Λανουά) από πριν; Τους είχε δει; Τους έκρινε χωρίς να τους δει; Του είπε κάποιος από την Ελλάδα και εάν του είπε, ποιος είναι αυτός, ότι αυτοί δεν κάνουν; Και δεν κάνουν γιατί;» αναρωτήθηκε ο Μπαλτάκος και παράλληλα πρόσθεσε ότι έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ΠΟ Γαλλίας Ντιαλό για να (άκουσον, άκουσον!) ερευνήσει τον Λανουά!

Επειδή τα λεγόμενά του πέρασαν στο... χαλαρό, άλλωστε η δήλωσή του είναι μια «μπούρδα», τα αναπαρήγαγαν και σήμερα (21/8) με συνέντευξη Μπαλτάκου σε εφημερίδα που στηρίζει την ΑΕΚ. Από... κοντά και ρεπόρτερ της ΑΕΚ.

Το μόνο που καταφέρνουν είναι να «καρφώνονται». Με αυτά που κάνουν μπαίνουν ασπίδα σε διαιτητές που χαρακτηρίστηκαν «εργαλεία». Τι δεν καταλαβαίνουν; Από μόνοι τους «φωνάζουν» ότι καλώς κόπηκαν οι εννέα διαιτητές! Καθόλου τυχαίο που έρχονται ξένοι για να σφυρίζουν τα ντέρμπι. Μια από τις βασικές αιτίες είναι τα συστηματικά λάθη, υπέρ συγκεκριμένων ομάδων, από κάποιους ρέφερι.

Κατά τα άλλα είναι γνωστή η κατάληξη της επιστολής του ασήμαντου Μπαλτάκου στον πρόεδρο της ΠΟ Γαλλίας. Στα σκουπίδια...

Διαβάστε επίσης