Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αντίστροφη μέτρηση για να βρεθούμε ξανά στο Ναο! (photo)

Αντίστροφη μέτρηση για να βρεθούμε ξανά στο Ναο! (photo)
Τρίτη, 20 Αυγούστου 2024 - 18:12

Ο Ολυμπιακός μπήκε στην «μάχη» των επίσημων υποχρεώσεων, κάνοντας πρεμιέρα με το «δεξί» στην Stoiximan Super League. Η συνέχεια τώρα θα δοθεί στο «σπίτι» του!

Πρώτο επίσημο παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με αντίπαλο την Athens Kallithea για τον Θρύλο, το βράδυ της Δευτέρας (26/8, 20:30). Ανυπομονησία για όλους, με τον «πήχη» να τίθεται ψηλά για φέτος, με αφορμή και τα 100 χρόνια του συλλόγου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός περιμένει τη στήριξη όλων, όπως ακριβώς έγινε και με την τρομερή παρουσία των «ερυθρόλευκων» οπαδών και στο Βόλο. Άλλωστε, αυτό είναι και το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο Ναό, μετά την κατάκτηση του Conference League. Οπότε, όπως καταλαβαίνουμε, η αναμέτρηση με την Athens Kallithea, για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan Super League, έχει ακόμα ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό.

6 μέρες απομένουν ακόμα, για την επιστροφή στο «σπίτι» και το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος. Αυτό μας υπενθύμισε και η ΠΑΕ, μέσω ανάρτησής της, στα social media.

Οι «ερυθρόλευκοι» έστειλαν το δικό τους μήνυμα, γράφοντας: «Σε 6 μέρες επιστρέφουμε στο κάστρο μας για τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν!

Σας περιμένουμε όλους!»

Διαβάστε επίσης