Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός Κ19: Η αποστολή για το ιστορικό ματς με την Φλαμένγκο στο Μαρακανά!

Ολυμπιακός Κ19: Η αποστολή για το ιστορικό ματς με την Φλαμένγκο στο Μαρακανά!
Τρίτη, 20 Αυγούστου 2024 - 11:23

Με προορισμό την Βραζιλία αναχωρεί η ομαδάρα Κ19 του Ολυμπιακού από το «Ελ. Βενιζέλος», την Τρίτη (20/8) το μεσημέρι (14:00).

Oι «ερυθρόλευκοι» αναχωρούν για το Ρίο της Βραζιλίας μέσω Φρανκφούρτης και το Σάββατο (24/8) θα βρει απέναντι της την κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες στον τελικό του Διηπειρωτικού που θα διεξαχθεί στο πιο γνωστό γήπεδο του κόσμου, το Μαρακανά.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος θα κοουτσάρει την ομάδα Νέων και σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι, αφού είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τους πιτσιρικάδες και είναι αυτός που τους οδήγησε στην κατάκτηση του Youth League. Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στην διάθεση τους και τους Μπακούλα, Κουτσίδη, Παπακανέλλο, Κωστούλα και Μουζακίτη. Μάλιστα, στην αποστολή βρίσκεται και ο 20χρονος, Νικόλας Μπότης, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν το δικαίωμα να τον δηλώσουν στην λίστα.

Αναλυτικά η απoστολή:

Μπότης, Κουράκλης, Έξαρχος, Κουτσόπουλος, Κουτσίδης, Αλαφάκης, Καρκατσάλης, Πλειώνης, Πρεκατές, Δάμα, Παναγάκος, Ρολάκης, Λιατσικούρας, Μουζακίτης, Πλις, Τουφάκης, Λίγδας, Λώλης, Μπακούλας, Πνευμονίδης, Κωστούλας, Παπακανέλλος, Τζαμαλής.

Διαβάστε επίσης